Sex and the City Hotspots

Sex and the City Hotspots

Prijs vanaf € 45.70

Volg Carrie's voetstappen en doe een Sex And The City rondleiding in New York! Alle beroemde New Yorkse sites uit de reeks.

Wilt u zich zoals de beroemdste single vrouwen in New York voelen? Neem dan deze Sex And The City Tour waar u zich als Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte zult voelen.
U bezoekt het restaurant waar de meisjes eten en drinken, van een Cosmopolitan nippen en in verleiding worden gebracht door de geweldigste schoenen!

Meer dan 40 locaties met heel wat haltes onderweg. Wilt u net als Charlotte shoppen in de winkel waar zij haar "Konijntje" kocht?, stoppen bij café "Scout" die Aiden en Steve openden, geniet van cupcakes zoals Carrie en Miranda en zie Charlottes galerij? Het is allemaal mogelijk tijdens deze rondleiding van 3,5 uur !

U zult ook genieten van de gloednieuwe locaties uit Sex And The City : The Movie en een speciale plek: Buddakan - waar Carrie en Big hun proefdiner hielden

Vertrek : weekdagen om 11.00u & 15.00u en in het weekend om 11.00u, & 15.00u aan de Pulitzer Fountain (fontein) (westkant van 5th Avenue tussen 58 & 59th St. De gids draagt een blauwe paraplu

Kinderen : moeten voor deze rondleiding 13 jaar of ouder zijn

Duur : ongeveer 3,5 uur

Belangrijk :
- De rondleiding wordt in het Engels gegeven!
- De tickets worden onmiddellijk na voltooiing van uw reservatie en goedkeuring van uw betaling naar uw e-mailadres verstuurd
- Vertrek aan de Pulitzer Fountain (fontein) (westkant van 5th Avenue tussen 58 & 59th St.) De gids draagt een blauwe paraplu.
- VIP tickets geven u pre-boarding van de bus, gegarandeerde zitplaatsen op de eerste 4 rijen en in de nabijheid van de reisgids.
- Gelieve 15 min.voor het vertrek aanwezig te zijn!
- Tickets zijn alleen op de gekozen datum geldig!
- Kinderen moeten voor deze rondleiding 13 jaar of ouder zijn
- Dagelijks vertrek, behalve op 24 & 25 december.

Fantastisch 4.7

4.7 Recensies van 3 klantrecensies
Machtig!

Een must voor alle fans!

Jeffrey, Nijmegen
MAA, 11 MEI 2015
4.7
Great tour

Thanks to Lou, our Sex and the City guide, this tour was a succes. Highly recommended!

Francis, Gent
VRI, 07 MRT 2014
4.7
SATC tour

Erg leuk om te doen, ook voor niet SATC kijkers. Je komt in wat andere delen van NY en veel plaatsen zijn herkenbaar. Wat ons tegenviel is het aantal verschillende locaties, we misten bijvoorbeeld de Brooklyn Bridge waar Steve en Miranda toch een belangrijk moment hebben. Ook liepen de filmpjes soms wat achter, maar al met al een zeer leuke ervaring.

Lotte, Wormer
ZON, 25 AUG 2013
4.7

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Sex and the City Hotspots Info
Sex and the City Hotspots, NewYorkTicket.nl

Sex and the City Hotspots
Vertreklocatie: Pulitzer Fountain
766 5 Av, New York,
NY 10019, USA ‎

Info

Sex and the City Hotspots
11.00u & 15.00u

Richtlijnen

Richtlijnen
Neem de ondergrondse naar 5th Ave./59th. St. station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen