Attracties

Een bezoek aan de top attracties van New York is een echte must tijdens jou bezoek met onder andere Top of the Rock bij Rockefeller Center, Vrijheidsbeeld, MoMA, Madame Tussauds, Metropolitan Museum of Art en nog veel meer. Boek hier tickets voor de fantastische attracties van New York. Bespaar tijd en misschien nog wel geld met een reservering online!

Attracties
 
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

Boek vooraf ons populaire FreeStyle New York Package en maak u gereed om New York te ontdekken! Dit is inclusief 72 uur onbeperkt All Loops Hop-On Hop-Off buskaartje evenals 3 of 5 optionele attracties, bijv. Vrijheidsbeeld, Moma & Empire State Building. Bespaar 10% door je tickets hier online te boeken!

Vanaf € 131.40
Top of the Rock Observation Deck

Top of the Rock Observation Deck

4.4
(5)

Vermijdt de wachtrij bij het Rock Observation Deck bij het Rockefeller Center en geniet van een ongelooflijk uitzicht over New York. Dit moet u echt gezien hebben als u New York bezoekt! Met vooraf geboekte tickets kunt u tijd besparen en de wachtrij bij de kassa vermijden!

Vanaf € 38.70
9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum

4.6
(5)

9/11 Memorial Museum is één van de meest populaire attracties in New York City. Met vooraf geboekte tickets krijgt u een exact tijdstip waarop u het museum kunt betreden, zodat u geen uren in de rij hoeft te staan!

Vanaf € 36.30
Empire State Building

Empire State Building

Heeft u New York ooit van bovenaf gezien. Wel dan is dit uw kans. Vermijdt de wachtrijen bij het Empire State Buildings uitzichtdek en bekijk de stad die nooit slaapt. Bovenop de 86ste verdieping wacht een uitzicht dat u nog niet gezien heeft.

Vanaf € 45.00
One World Observatory

One World Observatory

4.0
(2)

One World Observatory Deck is het hoogste observatorium in het Westelijk halfrond. Ga helemaal naar de top in slechts 60 seconden! Vanaf de top heeft u een spectaculair uitzicht over heel New York! Boek tickets online en vermijd de wachtrij voor de kaartverkoop.

Vanaf € 40.90
Museum of Modern Art (MoMA)

Museum of Modern Art (MoMA)

Bezoek het Museum of Modern Art (MoMA), het indrukkende thuis van 's werelds toonaangevende kunstcollectie zowel modern als hedendaags. Bewonder de meestwerken van Van Gogh, Matisse en Picasso en nog vele anderen. Boek uw tickets online en bespaar tijd bij de ingang!

Vanaf € 27.10
Metropolitan Museum of Art

Metropolitan Museum of Art

Het Metropolitan Museum of Art is één van de grootse en mooiste kunstmusea in de wereld. De collectie van het museum heeft meer dan twee miljoen kunstwerken en dit moet u echt gezien hebben als u New York bezoekt. Kies uit een 1-daagse of 3-daagse pas! Krijg hier uw ticket!

Vanaf € 31.00
Madame Tussauds New York: Skip the line

Madame Tussauds New York: Skip the line

5.0
(1)

Vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets bij het wereldberoemde wassenmuseum Madame Tussauds in New York ! Bezoek het populaire museum en bekijk een 4D film in de nieuwe Marvel Superheroes Cinema, zie meer dan 200 wassenfiguren en nog veel meer!

Vanaf € 36.50
Eat and Play Card

Eat and Play Card

De Eat and Play Card is de enige kortingskaart voor toeristen in New York waarbij u bijna op alles korting krijgt, vanaf dineren tot aan attracties en van winkelen tot aan shows. Eén kaart is geldig voor maximaal 4 personen bij 100 populaire plaatsen in Manhattan! Boek uw Eat and Play Card vandaag nog!

Vanaf € 26.50
De New York Pas

De New York Pas

Met de New York pas bespaart u tijd en geld tijdens het sightseeing in New York City. Met de New York Pas krijgt u gratig toegang tot meer dan 80 attracties en vermijdt u de wachtrij bij velen van de drukste en populairste plaatsen in New York. Boek uw New York Pas vanaf thuis en begin met het plannen van …

Vanaf € 145.80
Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Geniet van een boot cruise naar Liberty en Ellis Island - inclusief toegang tot Liberty Island en Ellis Island National Immigration Museum. Het is een echte must tijdens een bezoek aan New York! Ook krijg je een gratis gids. Koop nu tickets online!

Vanaf € 20.90
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen