Cruises

Ontdek New York en Manhattan met NY Waterways of World Yacht Cruise met een heerlijk diner op het water. Tickets kun je hier kopen!

Cruises
 
Best of NYC Cruise

Best of NYC Cruise

Geniet van een verfrissende 2½--uur durende cruise en ervaar New York vanuit een ander oogpunt. Terwijl u rondvaart krijgt u de unieke kans om enkele van New Yorks meest iconische bezienswaardigheden en gebouwen te zien, zoals het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld. Het is één van onze meest populaire tours in New York!

Vanaf € 40.90
Landmark Cruise

Landmark Cruise

Boek tickets voor een 1½ uur lange Manhattan Cruise. Het beste van New York per boot met de Manhattan Cruise. Krijg het meeste van Manhattan te zien in een korte tijd. Bestel tickets hier!

Vanaf € 29.50
New York Avond Cruise

New York Avond Cruise

3.0
(1)

Geniet van een magische 2-uur durende cruise en bewonder de skyline van New York bij nacht. Drink uw drankje en geniet van uw snack of leun achterover en relax terwijl uw gids uitleg geeft over de verschillende bezienswaardigheden en gebouwen die u passeert. Verzeker uw plaats, boek tickets online!

Vanaf € 38.10
Vrijheidsbeeld Cruise

Vrijheidsbeeld Cruise

Boek tickets voor Vrijheidsbeeld Cruise in New York. De indrukwekkende skyline van Manhattan in New York. Stap aan boord van deze geweldige Vrijheidsbeeld Cruise. Boek tickets hier!

Vanaf € 29.50
Spirit New York Lunch Cruise

Spirit New York Lunch Cruise

Boek tickets voor Spirit Lunch Cruise in New York. Geniet van een Lunch tijdens deze geweldige cruise op de Hudson Rivier in New York. Bestel tickets hier!

Vanaf € 46.60
Bateaux New York Diner Cruise

Bateaux New York Diner Cruise

Probeer een dinercruise door Manhattan, bewonder de fantastische skyline van New York vanaf het water en geniet van een 4-gangen diner met live jazz muziek op de achtergrond. Gratis raamplaatsen - Ter waarde van 35$. Verzeker uw plaats voor deze populaire cruise, boek nu!

Vanaf € 185.50
Spirit New York Diner Cruise

Spirit New York Diner Cruise

Boek tickets voor de Spirit Diner Cruise in New York waar u kunt genieten van een diner aan boord van een boot in New York. Geweldige diner cruise in New York. Gratis raamplaatsen - Ter waarde van 35$. Bestel tickets hier!

Vanaf € 138.90
Sightseeing Lunch Cruise

Sightseeing Lunch Cruise

Boek vooraf uw plaats op onze scenische Sightseeing Lunch Cruise en geniet van een unieke manier om Manhattan te zien! Geniet van een middagmaaltijd, dansen en ongelofelijke uitzichten terwijl u koerst langs de Hudson Rivier en de bekende bezienswaardigheden van New York City.

Vanaf € 46.80
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen