Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in New York

Welkom bij NewYorkTicket.nl, de website voor toegangskaarten voor attracties en events en tickets voor sightseeing tours in New York. Koop gemakkelijk, snel en veilig tickets voor een helikoptervlucht over Manhattan en bezoek het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Empire State Building. Geniet van een Harlem Gospel en zie de bekende filmlocaties opgenomen in New York van onder andere Sex and the City. Of wat dacht je van een Hudson River boottocht?

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Rond de Stad / Hop-On Hop-Off

Rond de Stad / Hop-On Hop-Off

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Rond de Stad / Hop-On Hop-Off

Vanaf € 50.9

De Rond de Stad Tour biedt de beste uitzichten op Manhatten met Hop-On Hop-Off sightseeing bussen met meer dan 30 haltes die meerdere routes met elkaar verbinden. Je kunt tevens gebruik maken van de Hop-On Hop-Off veerponten om New York vanaf het water te ervaren. Jouw tickets zijn inclusief toegang tot de New York Historical Society en een gratis Eat and Play pas waarmee je grote kortingen krijgt!

Hoogtepunten
- 48/72 uur met Hop-On Hop-Off dubbel dekkers
- Sightseeing vanaf de Hop-On Hop-Off veerponten
- Een Nacht Tour met live commentaar en mogelijkheden om foto's te maken van de skyline van Manhattan
- Live commentaar met een audiogids in 11 talen op de bussen en veerponten
- Ticket voor de New York Historical Society
- Een gratis Eat and Play pas - dé kortingspas van New York

Klik HIER voor een kaart met alle routes.

Rond de Stad
Spring op een van de vele Hop-On Hop-Off sightseeing bussen en geniet van de rit. Op de bussen heb je de mogelijkheid om te luisteren naar een live tour gids in het Engels, of gebruik te maken van een audiogids in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Mandarijn, Russisch, Japans, Koreaans of Hebreeuws.

De New York Hop-On Hop-Off veerpont geeft je tevens de kans om op een leuke en flexibele sightseeing tour te gaan rond de haven van Manhattan! Leer alles over New York met een gids aan boord, terwijl je op en af kunt stappen wanneer je wilt.

Bezoek de New York Historical Society, één van de meest bekende culturele instituten van Amerika, welke als doel heeft onderzoek te bevorderen en geschiedenis en kunst tentoon te stellen. De New York Historical Society is opgericht in 1804 en daarmee het oudste museum van de stad.

Tevens krijg je een gratis Eat and Play pas, welke je grote kortingen geeft in New York op restaurants, attracties, vermaak, shoppen en veel meer. Iedere kaart is geldig voor 4 personen en kan zo vaak gebruikt worden als gewenst (tot 30 dagen).

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de bestelling voltooid is, ontvang je een e-mail met hierin jouw e-tickets. Print deze uit en neem ze mee naar het CitySights NY Visitor Centre, gelegen in de lobby van Madame Tussauds, om ze in te wisselen voor de originele tickets.

De Hop-On Hop-Off bus tickets zijn geldig voor 48/72 uur vanaf de tijd dat ze worden uitgegeven in het visitors center. De geldigheid van de tickets voor de New York Historical Society en de Hop-On Hop-Off veerpont staan op de tickets vermeld.

Wat kan ik zien met de Hop-On Hop-Off bussen?

Downtown Tour: Haltes zijn onder andere Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, World Trade Center site, Battery Park (vertrekpunt voor het Vrijheidsbeeld ende Liberty/Ellis Island ferry), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, United Nations, Fifth Avenue. 

Uptown Tour: Haltes zijn onder andereStops include Central Park, Lincoln Center, Theater District, Fifth Avenue, American Museum of Natural History, Cathedral of St. John the Divine, Apollo Theatre and Harlem neighborhoods, Metropolitan Museum of Art, Guggenheim en andere beroemde culturele attracties op Museum Mile. 

Brooklyn Tour: Haltes zijn onder andere Brooklyn Promenade/ Cadman Plaza, Atlantic Avenue, Barclays Center, Brooklyn Museum of Art and Botanic Garden, Brooklyn Public Library, Fort Greene Park en de Brooklyn Academy of Music. je ziet ook Old Fulton Landing, Grand Army Plaza, Brooklyn Bridge en de Manhattan skyline. 

Bronx Tour: De Bronx – geboorteplaats van hip-hop, tap dancing en breakdancing; huis aan de Grand Concourse (1909) gebaseerd op Parijs' Champs-Elysees en het Yankee Stadium. De tour begint bij Grant’s Tomb. En-route naar de Bronx zie je meerdere wijken van Harlem en Upper Manhattan. Jouw tour gids geeft je meer informatie over de geschiedenis, cultuur en diversiteit in bewoners van de Bronx. Bij de enige Hop-Off halte kun je uitstappen en het Yankee Stadium bekijken, huis aan de 27-voudig winnaar van de World Series, de New York Yankees.

Night Tour: Bekijk New York in een ander licht! Gniet van de nachtelijke uitzichten en sfeer van Midtown Manhattan. Verwonder jezelf met de prachtige belevenis van Chinatown, het Empire State Building, SoHo, Little Italy, Manhattan Bridge, Brooklyn Bridge en meer!

Lights of the Holiday Tour: Tijdens het Kerstseizoen wordt de Night tour de "Lights of the Holiday Tour", inclusief geanimeerde ramen & feestelijke decoratie bij de beroemde winkels van New York, de grote kerstboom bij het Rockefeller Center en de andere unieke bezichtigingen van Manhattan tijdens het feestseizoen.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Openingstijden

Openingstijden om je tickets op te halen bij het Gray Line CitySightseeing New York Visitors Center in de lobby van Ripley's Believe it or Not: dagelijks van 8.00 tot 20.00.

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Rond de Stad / Hop-On Hop-Off

Adres
234 W 42nd St, New York, NY 10036

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!