Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

9/11 Memorial Museum

4.8 (12)
Vanaf € 22.6

Bezoek het populaire 9/11 Memorial Museum in New York City. Met vooraf geboekte tickets kunt u een precieze tijd afspreken wanneer u het museum kunt betreden, zodat u niet in de rij hoeft te staan.

Hoogtepunten

- Vermijdt de wachtrij bij het 9/11 Memorial Museum
- Bewonder twee reflecterende zwembaden gevormd in de voetsporen van de originele Twin Towers
- Zie artefacten die betrekking hebben op de gebeurtenis van 9/11
- Verken de web-gebaseerde interactieve tijdlijnen.

Wat kan ik verwachten?

Het verhaal van Verdriet en Herstel
Het 9/11 Memorial Museum doet dienst om de implicaties van de gebeurtenissen van 9/11 te onderzoeken, het documenteren van deze gebeurtenissen en het onderzoeken van de voortdurende betekenis van 9/11.

Het memorial is een eerbetoon van herdenking en eer aan de bijna 3000 mensen die gedood zijn tijdens de terroristische aanslagen op 11 september 2001, bij het World Trade Center, nabij Shanksville, Pennsylvania en bij het Pentagon evenals zes mensen die hun leven verloren tijdens het bombardement van het World Trade Center in februari 1993.

Het museum toont monumentale artefacten die betrekking hebben op de gebeurtenissen van 9/11, terwijl ze intieme verhalen van verlies, compassie en herstel laten zien, die centraal staan in het verhaal over de aanslagen in 2001 en 1993 en wat er daarna gebeurde. Het laat ook de globale impact zien van 9/11 en zijn voortdurende betekenis.

Het museum heeft ook web-gebaseerde interactieve tijdlijnen die in chronische volgorde de gebeurtenissen laten zien van het bombardement van het World Trade Center in 1993, 11 September 2001 en de negen maanden herstelwerkzaamheden bij Ground Zero. De tijdlijnen gebruiken afbeeldingen, audio en video evenals getuigenverslagen van mensen ter plekke die deel uit maken van de permanente collectie van het 9/11 Memorial Museum.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?
Als u uw tickets boekt, kiest u een tijdstip dat bij u uitkomt, u kunt om het half uur boeken. Arriveer 30 minuten voor aanvang.

Hoe kom ik aan tickets?
Aangezien de tickets persoonlijk zijn en op naam staan inclusief boekingsnummer en tijdstip, kan het tot 48 uur duren voordat u deze per e-mail ontvangt. Print uw ticket uit en neem deze met u mee naar het 9/11 Memorial Museum.

Waar ligt het memorial en het museum?
Het Memorial en het Museum zijn te vinden bij het World Trade Center in Lower Manhattan. Bezoekers kunnen tegenwoordig het memorial bezoeken via het kruispunt bij Liberty Street en Greenwich Street, via het kruispunt bij Liberty Street en West Street, via het kruispunt bij West Street en Fulton Street.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor het bezoeken van het Memorial en het museum?
Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer twee uur.

Belangrijke informatie

Please note that everyone has to go through the security line in order to enter into the museum.

Ticket categorieën

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen 7 en 17 jaar. Kinderen onder de 7 jaar zijn gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene.

Openingstijden

Dagelijks geopend Zon-Don, 9 AM-8 PM. Laatste toegang om 6 PM. Vri & Zat, 9 Am-9PM, Laatste toegang om 7 PM. Wanneer u uw tickets boekt, kies dan een tijdstip dat voor u geschikt is. U exacte tijdstip staat op uw e-tickets vermeld.

Fantastisch: 4.8

Bestel

maa, 17 dec 2018

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Routebeschrijving

9/11 Memorial Museum

Greenwich St & Liberty St New York, NY 10006