Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Sightseeing Lunch Cruise

Vanaf € 84

Boek vooraf uw plaats op onze scenische Sightseeing Lunch Cruise en geniet van een unieke manier om Manhattan te zien! Geniet van een middagmaaltijd, dansen en ongelofelijke uitzichten terwijl u koerst langs de Hudson Rivier.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 2-uur durende cruise rond de haven van NY.
- Bewonder de ongelofelijke skyline van NYC
- Laat uzelf vermaken door een pianist
- Geniet van een heerlijke vooraf vastgestelde  3-gangen lunch

Geniet van een ontspannende toch geraffineerde lunch cruise
Uw cruise vertrekt vanaf Chelsea Piers in New York City, waarbij een route gevolgd wordt langs beroemde bezienswaardigheden zoals de Freedom Tower, het Vrijheidsbeeld en Ellis Island.

Zie de magische skyline van New York City en bekijk het iconische Manhattan en Brooklyn Bridge van dichtbij. Geniet van ongelofelijke uitzichten vanaf een overdekte boot of ga naar buiten om de omgeving gade te slaan. Onderwijl zult u vermaakt worden door een pianist met muziek en interessante feiten over de belangrijke bezienswaardigheden van New York als we er langsvaren.

Pianoklanken is de perfect combinatie bij een ontspannende 3-gangen lunch, bestaande uit heerlijk geselecteerde gerechten bereidt door onze chef. Geniet van een goede en vriendelijke service voor uw gezelschap terwijl u geniet van creatieve hapjes, voorgerechten en nagerechten.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee tijdens uw cruise.  

Waar begint de tour?
De tour begint bij Chelsea Piers - Pier 61. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u 30 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt terug bij Chelsea Piers.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2 uur.

In welke taal is de tour?
De tour is in het Engels.

Is er een dresscode?
De dresscode voor de lunch cruise is gekleed en netjes. Graag geen casual jeans, T-shirts, shorts of flip-flops.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Openingstijden

Maandag, vrijdag en zaterdag: Boarding om 11:30 AM, Vertrekt 12 PM-2PM. Woensdag: Boarding om 11 AM, vertrekt 11:30AM-1:30PM.

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 2 uur

Routebeschrijving

Sightseeing Lunch Cruise

Adres
62 Chelsea Piers, New York, NY 10011

×