Vrijheidsbeeld & Ellis Island rondleiding

4.0 (2)
Vanaf € 66,50

Bezoek het Vrijheidsbeeld, het meest adembenemende uitzichtpunt in New York City! Tijdens deze rondleiding met gids vermijdt u de drukte en leert u alles over de geschiedenis van Lady Liberty. U bezoekt ook Elis Island, waar u leert over de immigratie naar de USA. Alle boottickets en toegang tot het Vrijheidsbeeld Museum en het Ellis Island Immigration Museum is inbegrepen.

Hoogtepunten

- Bezoek het Vrijheidsbeeld en het museum
- Krijg speciale toegang tot de voet van het beeld
- Geniet van een rondleiding naar het Vrijheidsbeeld
- Bezoek Ellis Island Immigration Museum
- Neem de vroege boot naar Liberty Island
- Vermijd de drukte door een vroeg vertrek
- Leer veel van uw deskundige gids op Ellis Island
- Loop over de Stairs of Separation op Ellis Island
- Hoor verhalen bij de American Immigrant Wall of Honor
- Geniet van een kleine groep (maximaal 20) tijdens de tour

Wat kan ik verwachten?

De informatieve rondleiding begint met een bezoek aan plekken rond Battery Park. Bezoekers haasten zich vaak naar de veerboot en daarom vergeten ze de plekken om hen heen. U bezoekt onder andere: Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House,  American Merchant Mariner’s Memorial, Sphere en New York Korean War Veteran’s Memorial. 

U krijgt voorrang bij het instappen op de veerboot en u kunt even relaxen tijdens de vaart naar Liberty Island. Aangezien de tour vroeg begint, bezoekt u Liberty Island en het Vrijheidsbeeld voordat de drukte zich aandient. Als u de eerste stap op het eiland zet, kijk dan achterom en het uitzicht op de stad zal u enorm verrassen. Het ziet er heel anders uit vergeleken met het uitzicht dat u eerder had vanuit Battery Park.

Uw gids neemt u rechtstreeks mee naar het voetstuk van het Vrijheidsbeeld  en laat u Lady Liberty van dichterbij zien dan tijdens een regulier bezoek. Hier leert u over de grootste icoon van de stad, verhalen over hoe speciaal zij werd voor de bewoners van New York. U bezoekt ook het indrukwekkende Statue of Liberty Museum

Hierna reist u naar Ellis Island. Hier treedt u in de voetsporen van miljoenen immigranten: Ellis Island was oorspronkelijk een immigratie inspectiestation. U ziet de Stairs of Separation, dit is zo genoemd omdat het het eiland in tweeën heeft gedeeld: 'The Island of Hope' en The Island of Tears'. Uw gids vertelt u alle details en waargebeurde verhalen die hier plaatsvonden. U bezoekt ook het Ellis Island Immigration Museum en zijn indrukwekkende collectie van interactie schermen.

De rondleiding eindigt bij Ellis Island zodat u nog iets langer kunt blijven als u wilt of u kunt teruggaan naar de veerboot met uw gids.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print dit uit en breng het mee naar uw rondleiding.

Belangrijke informatie

- Houd er rekening mee dat deze rondleiding niet inclusief een bezoek aan de Kroon van het Vrijheidsbeeld is, vanwege veiligheidsmaatregelen die zijn ingesteld door de National Park Services die het Vrijheidsbeeld beheren.

- U moet 215 treden kunnen beklimmen en afdalen vanaf de lobby van het Vrijheidsbeeld tot de top van het voetstuk.

- Houd er rekening mee dat gasten door een beveiligingscontrole moeten zoals op een vliegveld om binnen te komen bij het Vrijheidsbeeld. Bepaalde items zijn niet toegestaan in het Vrijheidsbeeld en dergelijke items zullen in beslag genomen worden en worden niet teruggeven. Raadpleeg hier de richtlijnen van het Vrijheidsbeeld voor specifiek verboden items.

- Houd er rekening mee dat als u een rugzak of grote tas bij heeft, u deze bij aankomst op moet bergen in een kluisje, dit kost $2 in biljetten (munten worden niet geaccepteerd). Zorg ervoor dat u dollarbiljetten heeft voor de kluisjes.

- Houd er rekening mee dat de veerboot niet vaart tijdens hevige regen of andere slechte weersomstandigheden; als dit het geval is dan wordt er een alternatieve optie geboden.

Ticket categorieën

Volwassene (15+)
Kind (2-14)
Baby (0-1): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Toegang tot The Statue of Liberty Crown
- Tips
- Vervoer van en naar uw hotel

Bestel

maa, 17 jun 2024

Bestseller

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Live gids

Duur: 3 uur 30 minuten

Wat is inclusief?

- Een rondleiding met gids naar het Vrijheidsbeeld
- Toegang tot het Statue of Liberty Museum
- Toegang tot Ellis Island Immigration Museum
- Alle veerboottickets die nodig zijn tussen Battery Park, Statue of Liberty en Ellis Island
- Een deskundige gids
- Een tourgroep van maximaal 20 personen

Routebeschrijving

Vrijheidsbeeld & Ellis Island rondleiding

Adres
22 Battery Pl New York NY 10004

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!