Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

9/11 Memorial Rondleiding

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

9/11 Memorial: rondleiding & geen wachtrij

Vanaf € 68,20

Ga mee met deze fantastische rondleidingen en zie bekende en niet bekende herdenkingen voor de aanslag op de World Trade Center in 2001. Bezoek Ground Zero en kom meer te weten over 9/11, de invloed die de aanslag had op de stad (en de wereld) en de lange strijd die de stad onderging om verder te gaan.

Hoogtepunten

- Ontdek het 9/11 Memorial & Museum
- Bewonder het nieuwe One World Trade Center
- Bezoek St. Paul's Chapel en zie de handgemaakte herdenkingen
- Kom meer te weten over de economische gevolgen van de aanslag
- Bezoek de Eleven Tears Memorial
- Ontdek de minder bekende Winter Garden
- Zie de Memorial bij Ground Zero
- Bezoek de Fireman's Memorial & de Survivor Tree
- Skip the line bij het 9/11 Museum & ontdek
- Een kleine en intieme groep 

Wat kan ik verwachten?

9/11 Memorial & Museum
Tijdens deze tour zul je niet alleen het 9/11 Memorial & Museum zien, maar ook de gebieden rondom het World Trade Center. De gids neemt jou mee naar de St. Paul's Chapel, waar vrienden en families bij elkaar kwamen en samen wachten op nieuws over hun dierbaren. Hier worden nog steeds de handgemaakte gebeden en herdenkingen bewaard. 

Bij Brookfield Place (vooraf bekend als World Financial Center) kom je meer te weten over de economische gevolgen van de aanslag en de strijd van het opnieuw opbouwen achteraf. Ook kom je langs de Eleven Tears Memorial, een persoonlijke herdenking aan de 11 American Express werknemers die tijdens de aanslag zijn omgekomen. De Winter Garden is nog een echte must-see op Vesey Street. Deze herdenking wordt vaak overgeslagen, maar met een lokale gids zul je deze niet missen. 

Daarna gaan jullie richting Ground Zero, om de prachtige 9/11 Memorial Pools te zien. Ieder gebouwd in de overblijfselen van de twin towers en bevatten alle namen van de mensen die omgekomen zijn die dag. De gids zal je ook meenemen naar de Fireman's Memorial en de Survivor Tree waar je meer komt te weten over de inspirerende verhalen van moed en verdriet. 

De laatste stop is het 9/11 Museum, waar de gids afscheid neemt van jullie en je de kans krijgt alles op eigen houtje te bekijken. Het museum gevat overgebleven artefacten en vele persoonlijk verhalen. Het is een ontroerend bezoek en kan het beste alleen in stilte gedaan worden. Maar wij hebben nog een laatste voordeel - er zijn skip the line tickets gereserveerd, dus jullie krijgen direct toegang. 

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking worden de e-tickets per e-mail verstuurd. Print deze uit en neem deze mee naar de tour.

Waar begint de tour?
De tour start voor de St. Peters kerk bij de kruising van Barclay en Church Street. Wees 15 minuten voor start aanwezig.  

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij het 9/11 Memorial Museum waar de gids jullie zal verlaten. 9/11 Memorial Museum is zonder gids met toegang om 17:00 uur.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 2 uur + de tijd dat je in 9/11 Museum doorbrengt.

Hoe lang heb ik nodig in het 9/11 Museum?
Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer 2 uur.

Belangrijke informatie

- Om bij 9/11 Memorial Museum naar binnen te gaan, ga je door airport security. Niet toegestane voorwerpen worden afgepakt.
- St Paul's Chapel is gesloten op dinsdag & donderdag voor renovaties en kan ook gesloten zijn op andere dagen. Al de St. Paul's Chapel gesloten is op de dag van jou tour dan worden er andere belangrijke events die te maken hebben met 9/11 in de tour mee inbegrepen die er normaal niet bij zitten.  

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, kinder tickets zijn beschikbaar voor kinderen tussen de leeftijd van 4 - 12 jaar. Kinderen onder de leeftijd van 4 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene.  

Openingstijden

Juni - september: dagelijks om 8:30 uur. Oktober: Maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag om 9:00 uur.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 2 uur

Routebeschrijving

9/11 Memorial Rondleiding

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!