-20%
Madame Tussauds New York

4.2 (10)
Vanaf € 32,30

Krijg toegang tot de wereldberoemde wassenbeeldenattractie Madame Tussauds in New York! In Madame Tussauds voelt u zich even een celebrity, want u kunt meedoen in een van uw favoriete Broadway musicals, zoals Cats en Phantom of the Opera. Met deze vooraf geboekte tickets krijgt u toegang tot alle tentoonstellingen, waar u foto's kunt maken met uw favoriete beroemdheden!

Hoogtepunten

- Bezoek Madame Tussauds in New York
- Geniet van flexibele tickets die één maand geldig zijn
- Word even een ster door mee te doen in beroemde Broadway shows
- Bekijk de meer dan 100 levensechte wassenbeelden
- Kies uit drie verschillende ticket-opties

Wat kan ik verwachten?

In een stad met miljoenen dingen om te doen en te zien, is uw trip naar New York pas compleet als u het wereldberoemde Madame Tussauds hebt bezocht. De enige plek waar u foto's kunt maken van meer dan 100 van de meest fascinerende, historische, politieke en iconische wassenbeelden uit onze geschiedenis.

Loop door een doolhof van spiegels terwijl u wordt meegesleurd in de vele musicals van Andrew Lloyd Webber. Stap op het podium en speel met Grizabella van Cats, zing mee met de Phantom of the Opera en neem deel aan nog veel meer scènes uit uw favoriete Broadway shows en musicals. Een geheel nieuwe ervaring bij Madame Tussauds in New York!

U kunt nog zoveel meer zien van wat de essentie is van New York City: sta naast Marilyn Monroe tijdens een klassieke New York scène, trek aan de bel bij de Stock Exchange en kijk terug op het verleden bij het 9/11 Memorial. Wandel door Central Park, neem plaats achter het stuur van een NYC taxi en geniet van de unieke kans om een foto te maken binnen in de kroon van het Vrijheidsbeeld.

Er zijn drie verschillende ticket-opties waar u uit kiest: entreeticket, +1 en +2. Met de +1 en +2 krijgt u extra belevenissen, inclusief de Marvel SuperHeroes 4D Cinema, die geweldige 3D technologie levert met de nieuwste 4D-effecten waaronder wind, sneeuw, mist, geur en digitaal surroundgeluid en een goede line-up van films voor de hele familie!

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per email, print deze uit en neem deze met u mee naar Madame Tussauds New York.

U moet wel een identiteitsbewijs met foto meebrengen naar Madame Tussauds voor uw tickets. De naam op het e-ticket moet hetzelfde zijn als op het identiteitsbewijs.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Uw tickets zijn één maand geldig vanaf de datum die u heeft gekozen.

Belangrijke informatie

Neem een identiteitsbewijs met foto mee naar Madame Tussauds voor uw tickets. De naam op het e-ticket moet hetzelfde zijn als op het identiteitsbewijs.

Ticket categorieën

Volwassenen
Kind (3-12)
Baby (0-2): gratis 

Openingstijden

Dagelijks van van 09.00 - 20.00 uur.

Bestel

maa, 17 jun 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Wat is inclusief?

U kiest uit drie verschillende ticket opties:

Entreeticket
Dit ticket geeft u standaard toegang via de VIP-rij met sneller toegang tot de attractie. U krijgt toegang tot alle tentoonstellingen en Madame Tussauds New York Presents Broadway. Het ticket is 1 maand geldig.

Entreeticket +1
Dit ticket omvat hetzelfde als het standaard entreeticket, plus toegang tot de Marvel 4D Cinema and Experience.

Entreeticket +2
Dit ticket omvat hetzelfde als het standaard entreeticket, plus toegang tot de Marvel 4D Cinema and Experience en the Mission: Undead - 7D Dark Ride Experience.

Routebeschrijving

Madame Tussauds New York

Adres
234 West 42nd Street New York, NY 10036

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!