Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in New York

Welkom bij NewYorkTicket.nl, de website voor toegangskaarten voor attracties en events en tickets voor sightseeing tours in New York. Koop gemakkelijk, snel en veilig tickets voor een helikoptervlucht over Manhattan en bezoek het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Empire State Building. Geniet van een Harlem Gospel en zie de bekende filmlocaties opgenomen in New York van onder andere Sex and the City. Of wat dacht je van een Hudson River boottocht?

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Ripley’s Believe It or Not! Times Square

5.0 (1)
Vanaf € 29.3

Boek tickets voor Ripley’s Believe It or Not! Times Square in New York en ontdek een waanzinnige wereld. Misschien geloof je het, misschien ook niet. Bestel tickets voor Ripley’s Believe It or Not! Times Square in New York hier!

Hartje Times Square vindt je Ripley’s Believe It or Not waar je meer dan 500 ongelofelijke kunstvoorwerpen kunt bewonderen en waar in meer dan 20 interactieve galeries het bizarre, het ongelofelijke, het mysterieuze en fascinerende wordt tentoongesteld.

Zie het baseball uniform gedragen door Babe Ruth voor de werelds meest gekrompen hoofden collectie. U zult leren dat kunst niet alleen een olieschilderij hoeft te zijn maar kan bestaan uit autobumpers, spinnenwebben en zelfs een hele scheepsvloot gemaakt van lucifers.

U vindt tevens de tijdloze favorieten bij Ripley's van over de hele wereld en zeer eigenaardige objecten die alleen hier gevonden kunnen worden, we verwelkomen u om het vreemde, het zeldzame, het absurde maar wel echte te ervaren.

 

Belangrijke informatie:
- De tickets worden naar uw e-mail adres verstuurd direct nadat u uw reservering heeft voltooid en de betaling is goedgekeurd.
- Kind tickets: 4 tot 12 jaar.
- Dagelijks geopend het hele jaar door van 9:00 u. tot 1:00 u.
- De tickets is 30 dagen geldig vanaf de datum die u bij het boeken heeft gekozen.

Openingstijden

Dagelijks van 9:00 u. tot 1:00 u.

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Adres
Times Square 234 West 42nd Street, New York, NY 10036

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!