De RIDE

De RIDE

Prijs vanaf € 49.90

De RIDE is de meest geweldige manier om New York te zien. De RIDE is een combinatie van sightseeing, show en entertainment. De RIDE is werkelijke een coole en fantastische ervaring.

 

De RIDE is een unieke ervaring, zowel een theatrale show en ontspannende tour. Bekijk spectaculaire voorstellingen en klassieke plekken van New York City in de comfort van onze zeer technologische theaterbus. Ervaar het beste van New York City.

 

De RIDE gebruikt de bekendste punten van New York City als de achtergrond voor een theatraal evenement welke de grens tussen tour en theater doet vervagen. De stad wordt het toneel en al sneel weet je niet meer wanneer de straat eindigt en de show begint!

 

De RIDE geeft je eerste-rij plekken voor de straten van New York City in een bus met state-of-the-art audio en visuele technologie, inclusief 40 plamsa TV's en 3000 LED lichten.

 

Terwijl je langs de 4.2 mijl lange route rijdt worden onze acteurs, ecthe New Yorkers, het gezicht van de voorstelling van de RIDE. Je krijgt een totaal nieuw beeld op de stad, een manier van kijken die andere mensen nooit te zien krijgen!

 

Of je al bekend met de stad bent of geheel onervaren, er is genoeg te genieten.

 

Belangrijke informatie:

- Kort nadat de bestelling voltooid is ontvang je een e-ticket op jouw e-mailadres. Print deze uit en neem hem met je mee naar New York.

- De RIDE loopt normaliter iedere 2 uur tussen 12.00 en 14.00 en 19.00 en 21.00. In het dalseizoen loop de RIDE minder regelmatig.

- De tour is in het Engels.

- De RIDE begint en eindigt op de hoek van 42nd en 8th Ave voor Chevy's Restaurants.

- De RIDE duurt 75 minuten.

- De RIDE is voor kinderen vanaf 6 jaar. Wees er echter op attent dat delen van de show minder geschikt voor kinderen kunnen zijn.

- Eten en drinken is niet toegestaan tijdens de RIDE.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
De RIDE Info

De RIDE
De RIDE begint bij de hoek van 42nd en 8th Ave voor Chevy's Restaurant en eindigt op deze zelfde locatie.
259 W 42nd St New York, NY 10036

Info

De RIDE
Bekijk de kalender voor vertrektijden

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de metro naar 42nd st. Port Authority station.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen