9/11 Memorial Rondleiding

9/11 Memorial Rondleiding

Prijs vanaf € 68.60

Ga mee met deze fantastische rondleidingen en zie bekende en niet bekende herdenkingen voor de aanslag op de World Trade Center in 2001. Bezoek Ground Zero en kom meer te weten over 9/11, de invloed die de aanslag had op de stad (en de wereld) en de lange strijd die de stad onderging om verder te gaan.

Hoogtepunten:
- Ontdek het 9/11 Memorial & Museum
- Bewonder het nieuwe One World Trade Center
- Bezoek St. Paul's Chapel en zie de handgemaakte herdenkingen
- Kom meer te weten over de economische gevolgen van de aanslag
- Bezoek de Eleven Tears Memorial
- Ontdek de minder bekende Winter Garden
- Zie de Memorial bij Ground Zero
- Bezoek de Fireman's Memorial & de Survivor Tree
- Skip the line bij het 9/11 Museum & ontdek
- Een kleine en intieme groep 

9/11 Memorial & Museum
Tijdens deze tour zul je niet alleen het 9/11 Memorial & Museum zien, maar ook de gebieden rondom het World Trade Center. De gids neemt jou mee naar de St. Paul's Chapel, waar vrienden en families bij elkaar kwamen en samen wachten op nieuws over hun dierbaren. Hier worden nog steeds de handgemaakte gebeden en herdenkingen bewaard. 

Bij Brookfield Place (vooraf bekend als World Financial Center) kom je meer te weten over de economische gevolgen van de aanslag en de strijd van het opnieuw opbouwen achteraf. Ook kom je langs de Eleven Tears Memorial, een persoonlijke herdenking aan de 11 American Express werknemers die tijdens de aanslag zijn omgekomen. De Winter Garden is nog een echte must-see op Vesey Street. Deze herdenking wordt vaak overgeslagen, maar met een lokale gids zul je deze niet missen. 

Daarna gaan jullie richting Ground Zero, om de prachtige 9/11 Memorial Pools te zien. Ieder gebouwd in de overblijfselen van de twin towers en bevatten alle namen van de mensen die omgekomen zijn die dag. De gids zal je ook meenemen naar de Fireman's Memorial en de Survivor Tree waar je meer komt te weten over de inspirerende verhalen van moed en verdriet. 

De laatste stop is het 9/11 Museum, waar de gids afscheid neemt van jullie en je de kans krijgt alles op eigen houtje te bekijken. Het museum gevat overgebleven artefacten en vele persoonlijk verhalen. Het is een ontroerend bezoek en kan het beste alleen in stilte gedaan worden. Maar wij hebben nog een laatste voordeel - er zijn skip the line tickets gereserveerd, dus jullie krijgen direct toegang. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking worden de e-tickets per e-mail verstuurd. Print deze uit en neem deze mee naar de tour.

Waar begint de tour?
De tour start voor de St. Peters kerk bij de kruising van Barclay en Church Street. Wees 15 minuten voor start aanwezig.  

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij het 9/11 Memorial Museum waar de gids jullie zal verlaten. 9/11 Memorial Museum is zonder gids met toegang om 17:00 uur.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 2 uur + de tijd dat je in 9/11 Museum doorbrengt.

Hoe lang heb ik nodig in het 9/11 Museum?
Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer 2 uur.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, kinder tickets zijn beschikbaar voor kinderen tussen de leeftijd van 4 - 12 jaar. Kinderen onder de leeftijd van 4 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene.  

Belangrijke Informatie:
- Om bij 9/11 Memorial Museum naar binnen te gaan, ga je door airport security. Niet toegestane voorwerpen worden afgepakt.
- St Paul's Chapel is gesloten op dinsdag & donderdag voor renovaties en kan ook gesloten zijn op andere dagen. Al de St. Paul's Chapel gesloten is op de dag van jou tour dan worden er andere belangrijke events die te maken hebben met 9/11 in de tour mee inbegrepen die er normaal niet bij zitten.  

 

 

Reserveer tickets

Kies de datum
9/11 Memorial Rondleiding Info

9/11 Memorial Rondleiding
Ontmoet de gids voor de St. Peters Church op de kruising van Barclay en Church Street.

Info

9/11 Memorial Rondleiding
Juni - september: dagelijks om 8:30 uur.
Oktober: Maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag om 9:00 uur.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metro halte is Chambers Street.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen