New York in één dag

New York in één dag

Prijs vanaf € 139.30

Geniet van een unieke rondleiding naar NYCs populairste bezienswaardigheden! Ontdek het Financiële District en het 9/11 Memorial, vaar langs het Vrijheidsbeeld en Brooklyn Bridge, loop door Greenwich Village, bezoek de Chelsea Market en de High Line en skip the line bij het Empire State Building.  

Hoogtepunten:
- Zie NYCs iconische bezienswaardigheden in een dag
- Vermijd de wachtrij bij het Empire State Buidling. 
- Vaar langs het Vrijheidsbeeld vanuit de New York haven
- Loop door de straten van New York als een local
- Zie High Line & Greenwich Village
- Lunch bij de Chelsea Market (niet inclusief)
- Ontdek het Financiële District en Wall Street
- Bezoek het 9/11 Memorial en zie de prachtige pools
- Ontdek in een kleine groep van max. 20 personen

Zie alle bezienswaardigheden van NYC binnen een dag
De tour start bij een sombere maar heel bijzondere plek, het 9/11 Memorial en de One World Trade Center. Hier kom je meer te weten over het duistere uur in New York, maar ook hoe de stad hier nog sterker is uitgekomen. Hierna gaan jullie door naar het Financiële District naar Wall Street en kom meer te weten over het leven op de New Yorkse beurs.

Vervolgens gaat de tour door naar Battery Park naar de New York Water Taxi voor een havencruise. Dit is de beste manier om de Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld vanaf het water te ziet, natuurlijk met entertainment en verhalen tijdens de vaart. 

Eenmaal terug aan wal, gaan jullie verder naar NYCs populairste buurten: Greenwich Village. Stop bij bekende plekken zoals Carrie’s huis van 'Sex and the City', ontdek het hippe Meatpacking District, en stop voor lunch in het foodie paradise, Chelsea Market (de lunch is niet inclusief dus het is je eigen keuze wat je hier eet en je gids zal je een paar goede tips geven).

De volgende stop is NYs nieuwe favoriet - de High Line. Loop langs het prachtige, verhoogde park voor een locals view van NYC. Er is geen betere plek om mensen te bekijken. 

Loop 34th Street naar beneden en je bent bij de bekendste wolkenkrabber: the Empire State Buildng. Met vooruit geboekte skip the line tickets vermijd je de meeste wachtrijen en loop je direct het observatie deck op, op de 86e verdieping. De gids zal jullie met tickets verzorgen en laat jullie dan hier achter. Jullie hebben dus genoeg tijd om zelf het uitzicht te ontdekken zolang jullie willen. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooiing van de boeking, worden de tickets per e-mail verstuurd. Print deze uit en neem deze mee naar de tour.

Waar begint de tour?
De tour start voor de Saint Peters Church bij de kruising van Barclay en Church Street. Wees 15 minuten voor aanvang aanwezig. 

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij het Empire State Buidling waar je zo lang als je wilt mag blijven. Natuurlijk alleen tot sluitingstijd. 

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 8 uur + de tijd dat jezelf spendeert op de Empire State Buidling. 

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen tussen de leeftijd van 4 en 12 jaar. Kinderen onder de leeftijd van 4 jaar mogen gratis mee met een betalende ouder. 

 

Reserveer tickets

Kies de datum
New York in één dag Info

New York in één dag
Ontmoet je gids voor de Saint Peter's Church bij de kruising tussen Barclay Street en Church Street.

Info

New York in één dag
De tour vertrekt dinsdag, donderdag & zaterdag om 10:00.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metro halte is Chambers Street.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen