NYC het All pakket

NYC het All pakket

Prijs vanaf € 92.70

Wil je alles zien? Dan is het NYC All de geschikte deal voor u! Met vooraf vanaf thuis geboekte tickets krijgt u toegang tot Empire State Building en het wereldberoemde Metropolitan Museum of Art plus een 24-uurs Hop-On Hop-Off ticket en een mooie cruise met fantastisch uitzicht op het vrijheidsbeeld.

Hoogtepunten:
- Met NYC All kun je echt alles zien.
- Bespaar gemiddeld $40 in vergelijking met het kopen van individuele tickets.
- Bezoek het Empire State Building en geniet van het uitzicht
- Neem een cruise en zie NYC vanaf het water
- Vermijdt de wachtrij naar de Met en start met het verkennen van het museum
- Ga sightseeing met de Hop-On Hop-Off bussen (24 uur)
- Open tickets, 14 dagen geldig.

Bezoek het iconische Empire State Building
Je hebt de echte magie van New York niet ervaren als je niet alles vanaf de top van het Empire State Building gezien hebt. Imposant, 320 meter (1,050 ft) hoog in de lucht boven het hart van Manhattan, het observatorium op de 86ste verdieping biedt fantastische uitzichten, meer dan 120 kilometer in iedere richting. Samen met zijn populaire 360 graden buitendek, heeft het observatorium ook een overdekte tribune waar u kunt genieten van het uitzicht - overdag of 's nachts.

Uw tickets is inclusief: Toegang tot het observatorium op de 86e verdieping, de duurzaamheid expositie en de tentoonstelling "Dare to Dream" en de multimedia gids.

Ervaar het Ongelooflijke Metropolitan Museum of Art
Bezoek het Met en zie alles van de wonderen van het oude Egypte tot aan de meeste geliefde schilderijen van impressionisten. Met bijna twee miljoen kunstwerken over een periode van 5.000 jaar cultuur, het Metropolitan Museum of Art is één van 's werelds grootste en mooiste musea. Zijn collectie en zo'n 30 tentoonstellingen per jaar zijn inbegrepen in uw toegang.

Uw ticket is inclusief: Prioriteit toegang tot de Met collectie, zonder in de rij te hoeven staan, alle speciale tentoonstellingen en alle publieke rondleidingen.

Zie 's wereld meest bekende skyline met de Circle Line
Ontdek New York City met de beste tourgidsen in de wereld. Ervaar de grandeur van Mid enLower Manhattan tijdens een 1½-uur durende Semi-Circle Cruise of Harbor Lights Cruise. Geniet van een close-up weergave van Lady Liberty, de Battery, en de Brooklyn, Manhattan en Williamsbrug. Een Circle Line cruise is een plezierige en relaxte manier 's werelds beroemdste skyline te bekijken.

Alle cruises zijn inclusief een close-up van het Vrijheidsbeeld.

Alle tickets zijn inclusief: 1½-uur durende Semi-Circle Cruise of 1½-uur durende Harbor Lights Cruise. Tijden het seizoen kan uw tegoedbon ook gebruikt worden voor de 70 minuten durende Liberty Cruise. De andere twee cruiseopties zijn het hele jaar beschikbaar.

Ga sightseeing met de City Sights Bus Tours
Geniet van en plezierige en flexibele sightseeing tour! City Sights NY is een onvergetelijke Hop-On Hop-Off excursie waar je in en uit kunt stappen waar je maar wilt om de buurt verder te voet te verkennen. De tours zijn vergezeld door een gids die vertelt over de vele beroemde dingen die u onderweg tegen komt. Deze dubbeldekker tour is één van de beste manieren om New York City te zien!

Audio tour wordt aangeboden in 10 verschillende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn, Russische of Hebreeuws.

Uw ticket is inclusief: Onbeperkt Hop-On Hop-Off voor 24 uur sightseeing via de Uptown tour of via de Downtown tour.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het Empire State Building, waar u uw e-ticket kan omwisselen.

Hoe werkt het?
U moet uw e-ticket omwisselen bij het Empire State Building hier ontvangt u tickets voor het Empire State Building en tegoedbonnen voor het Metropolitan Museum of Art, Circle Line en City Sights.

Hoe lang zijn de tickets geldig?
Als u uw tickets hebt omgewisseld heeft u 14 dagen de tijd om deze attracties te bezoeken.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
NYC het All pakket Info

NYC het All pakket
Wissel uw e-tickets in bij het Empire State Building:
350 5th Ave
New York, NY 10118

Info

NYC het All pakket
U kunt uw e-ticket omwisselen bij het Empire State Building vanaf 8 AM tot 2 AM.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrostop is: 34 St. - Herald Sq.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen