Tour naar Niagara Fall inclusief vluchten

Tour naar Niagara Fall inclusief vluchten

Prijs vanaf € 480.00

Niagara Falls is een van de meeste bezochte attracties in de Verenigde Staten, zie zelf waarom tijdens onze tour naar de Niagara Falls. Het is echt een unieke ervaring waarvan u en uw familie echt zullen genieten.

Hoogtepunten:
- Bezoek de adembenemende Niagara Falls
- Krijg vervoer vanaf uw Hotel in Manhattan
- Vlieg vanaf NYC naar de Niagara Falls
- Verken de watervallen van dichtbij
- Kies tussen een scenische tunnel of boottrip
- Geniet van een geweldige lunch met uitzicht op de watervallen
- Kom meer te weten over de ongelofelijke watervallen

Verken de adembenemende Niagara Falls
Niet zoals bij andere tours krijgt u niet alleen de watervallen te zien maar u kunt deze ook op een unieke manier ervaren. Dit pakket is inclusief vervoer vanaf uw hotel, vliegticket vanaf New York City naar het noorden van New York en vervoer van het vliegveld naar de Niagara Falls - en terug natuurlijk.

Niagars Falls bestaat uit drie verschillende watervallen (de American Falls, Horsehoe Falls en Bridal Veil Falls) aan weerszijden van de internationale grens tussen de Verenigde Staten en Canada.

Deze tour is inclusief een geweldige lunch in het panorama restaurant met geweldig uitzicht op de watervallen.

Kom aan de achterkant van de watervallen of neem een trip op de Maid of de Mist Boot.
U kunt kiezen om deel te nemen aan twee mogelijke excursies: Trip naar de achterkant van de watervallen of met de Maid of de Mist Boot. De trip naar de achterkant van de watervallen is een trip naar de achterkant door scenische tunnels.

of

U kunt kiezen voor de boottrip op de Maid of Mist Boot waarbij de door de watervallen gaat per boot en hier kunt u de ongelofelijk watervallen van dichtbij zien terwijl uw gids u vertelt over het natuurlijke monument.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee tijdens uw tour.

Waar begint de tour?
Deze tour is inclusief vervoer vanaf uw hotel indien geleden tussen 23rd Street & 74th Street. Als dit niet het geval is dient u contact op te nemen met onze verkoper Grayline New York, 2-3 dagen voor aanvang om uw ontmoetingsplek te organiseren. Contactgegevens staan op uw e-tickets.

U zult gevraagd worden om de naam en het adres van uw hotel op te geven als onderdeel van het boekingsproces.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt terug bij uw hotel.

Hoe lang duurt de tour?
U zult opgehaald worden vanaf uw hotel vroeg in de morgen (tussen4:45 AM en 9:30 AM afhankelijk van vluchtschema). U zult vroeg in de avond weer terug zijn in New York City (tussen 7 PM en - PM afhankelijk van het vluchtschema).

Wat is inbegrepen bij de tour?
Retourvlucht tussen New York City en het noorden van New York, vervoer van en naar hotel in Manhattan naar het vliegveld en naar de Niagara Falls, begeleide tour van een halve dag langs de Niagara Falls aan beide zijde, een bootcruise (mei-oktober) of een trip naar de achterkant van de watervallen (november-april) en een volledig lunchbuffet.

In welke taal is de tour?
De tour is in het Engels. Duits, Frans en Spaans is mogelijk op verzoek.

Moet ik mijn paspoort meenemen?
U moet uw paspoort meenemen als u geen inwoner bent van de Verenigde Staten en uw paspoort of speciale documentatie als u wel een inwoner bent van de Verenigde Staten.

Heb ik een visum nodig voor deze tour?
Inwoners Verenigde staten:

US paspoort of speciale documentatie is vereist om de grens over te mogen. Voor een update bekijk de website van Department of Homeland Security: http://www.dhs.gov/files/crossingborders/travelers.shtm

Geen inwoner van de Verenigde Staten:

U moet uw paspoort meenemen en u heeft misschien een Canadees Visum nodig. Controleer dit bij uw plaatselijke ambassade of consulaat.

Wat gebeurt er als ik niet de juiste documentatie heb?
- Als u niet de juiste documentatie heeft kunt u deze tour nog steeds boeken. Maar u moet dan wel aan de Amerikaanse zijde van de watervallen blijven. Hier zult u alleen verblijven, zonder gids of begeleiding. U kunt nog steeds de watervallen bezichtigingen en tickets krijgen voor de Maid of Mist of de scenische Tunnels, alle vanaf de Amerikaans zijde en u zult een lunchvergoeding ontvangen.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 18 maanden en 11 jaar. Kinderen onder de 18 maanden zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Alle kinderen moeten een reservering hebben om deel te kunnen nemen aan deze tour.

Belangrijke informatie:
- Een kinderstoeltjes of autostoeltjes voor kinderen is vereist voor kinderen onder de 8 jaar.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Tour naar Niagara Fall inclusief vluchten Info

Tour naar Niagara Fall inclusief vluchten
De tour is inclusief vervoer vanaf hotel gelegen tussen 23rd en 74th Street in Manhattan.

Info

Tour naar Niagara Fall inclusief vluchten
De tour vertrekt dagelijks, het hele jaar door.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Zie hieronder de map van Manhattan:

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen