New York Vliegveld Transport

New York Vliegveld Transport

Prijs vanaf € 18.10

Boek uw New York Vliegveld Transport tussen JFK Airport, New York Airport of La Guardia Airport naar Manhattan. Hier kunt u uw vliegveld vervoer in een gedeelde minibus bestellen. Boek uw New York Vliegveld Transport hier!

Hier kunt u tegen een betaalbare prijs, op tijd en veilig Vliegveld Transport in New York boeken van en naar Manhattan, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar. U bent gegarandeerd van een vlotte taxirit naar Manhattan, zelfs met spitsuur wanneer veel vluchten aankomen bij de vliegvelden en taxi’s gelimiteerd zijn.

Wij verzorgen snelle en efficiënte shuttles services van en naar JFK Airport, Newark Airport en LaGuardia Airport naar en vanaf Manhattan. Onze deur tot deur gedeelde shuttles rijden in elke richting tussen JFK, LaGuardia, en Newark Airports en Manhattan hotels tussen Battery Park en 125th Street.

Het is zo gemakkelijk om gebruik te maken van onze New York Vliegveld Vervoer en het is in het algemeen goedkoper dan het nemen van een taxi!

BELANGRIJKE INFORMATIE
- U neemt simpelweg een kopie mee van de voucher (die per e-mail naar u gestuurd wordt nadat u de boeking hebt voltooid) naar de “Ground Transportation Desk” in onze aankomsthal. Hier zullen wij u voorzien met de volledige details en instructies van uw vervoer en hoe u uw ritje in de minibus naar New York kunt halen.
- Als u voor een rit van Manhattan naar New York Vliegveld kiest dan regelt u uw oppikadres simpelweg door te bellen naar onze vliegveld vervoer agent 2-3 dagen voordat u terugreis gepland staat. (het telefoonnummer van onze vliegveld vervoer agent staat vermeld op de voucher)!
- Aankomst en Vertrek Vervoer is alleen beschikbaar voor hotels die in Manhattan Island liggen tussen Battery Park en 125th Street!
- Bagage regeling: één koffer per persoon en één kleine trolley per persoon!
- maak ALLEEN gebruik van minibussen van de duidelijke aangegeven GO AIRLINK NYC.

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 4 klantrecensies
Super!

Het was even wachten op JFK, maar het transport was helemaal uitstekend! Een prima manier om vanaf het vliegveld naar je hotel te kunnen komen!

Marie louise, Harmelen
VRI, 13 JUN 2014
4.0
Prima transfer

Niks op aan te merken. Chauffeur was keurig op tijd en loodste ons snel door alle traffic-jams

Ton, Leiderdorp
VRI, 02 MEI 2014
4.0
Vervoer van Newark (airport) naar NYC.

,Een goed alternatief om New York City (Manhattan) vanaf Newark Airport te bereiken is om gebruik te maken van een transportbusje van de organisatie Go. Je zit met meerdere mensen in een kleine bus en deze brengt je na aankomst op de luchthaven in een bepaalde volgorde naar je hotel in New York. Ik heb hier een goede ervaring mee gehad en met name het prijsverschil met een normale taxi is aanzienlijk. Het transportbusje kostte mij USD 16,- (standaardtaxi is ca. USD 85,-). Reserveren via TicketNewYork.NL werkt prima.

Frank, Aalsmeer
DON, 24 OCT 2013
4.0
Busvervoer van JFK naar het hotel in New York

Het busvervoer zelf is goed en goed geregeld, gemakkelijk te vinden waar het is op het vliegveld en men handelt professioneel. Met de indeling in een busje kun je pech of geluk hebben. Wij waren na een half uur weg, stapten als laatste in en als eerste weer uit, maar dat is afhankelijk van de gevraagde bestemmingen. JFK zelf was behoorlijk chaotisch, waardoor er wel een gestresste stemming heerst op het gehele vliegveld.

Marianne, Deventer
ZAT, 22 JUN 2013
4.0

 

Reserveer tickets

Kies de datum
New York Vliegveld Transport Info
New York Vliegveld Transport, NewYorkTicket.nl

New York Vliegveld Transport
Go to "Ground Transportation Desk” in the arrival terminal

Info

New York Vliegveld Transport
Dienstregeling: 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Zie plattegrond van Battery Park naar 125 th Street in Manhattan hier:

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen