Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over NewYorkTicket.nl

NewYorkTicket.nl is een Zweeds bedrijf met vestigingen in Zweden, Denemarken, Barcelona en een callcenter in Londen. Ons doel is om iedereen die informatie wenst of tickets wil boeken voor attracties, evenementen, bezienswaardigheden en restaurants in New York te helpen op een gemakkelijke, slimme en veilige manier. Dankzij onze plaatselijke aanbiedingen en connecties kunnen wij concurrerende prijzen aanbieden, ook voor evenementen die mogelijk al plaatselijk in New York zijn uitverkocht. Als onze klant bieden wij u de garantie dat u uw tickets veilig op een beveiligde website kunt reserveren, en wij doen er alles aan om uw verblijf in New York net zo onvergetelijk te maken als in uw dromen.

Een zakenidee gedreven door passie en interesse

De man achter NewYorkticket.nl, Marcus Moeschlin, heeft zelf een gepassioneerde verhouding voor elk soort arrangementen. Reeds als 18-jarige arrangeerde hij reizen naar rockconcerten in Zweden. Drie jaar later in 1985 werkte Marcus samen met Cornelis Vreeswijks´laatste tourné en platen. Daarna is het een lange en spannende carrière geweest. Een carrière die altijd gefokuseerd is geweest op het aanbieden van goede arrangementer en internationale belevenissen voor overkomelijke prijzen, niet op zijn minst in Marcus´ tijd als eigenaar van Box Office op Norrmalmstorg in Stockholm. Marcus is ook tussen de handvol van digitaalpionieren in de gebeurtenissen-wereld omdat hij ook zo vroeg als 1990 deel had in het schapen van Global Tickets - een uniek netwerk - waar 22 landen onder elkaar electronisch kochten en verkochten tickets voor internationale arrangementen. Dit in een tijd waar de concurrentie nog steeds Fax, telex en telefoon gebruikte. Voor dit pionierswerk ontving het netwerk in 1992 de Britse prijs "Queen´s Award" voor het beste exportidee.

Op het Deense kantoor in Kopenhagen zit Kim Harbers en Lene Aagesen. Kim en Lene hebben net zoals Marcus een gepassioneerde verhouding voor alle soort arrangementen in de gehele wereld, met de nadruk op musicals en voetbal.

Kim´s carrière in de verkoop van tickets voor international arrangementen begon in 1996 toen hij werd aangesteld bij ARTE Buitenland, een van de bedrijven die lid was van het Global Tickets netwerk. Kim fungeerde vele jaren als landschef voor Denemarken en als manager voor de Scandinavische landen. Kim´s functie en verantwoordelijkheid bij Ticmate is het onderhouden van de contacten tussen Ticmate en de international theaters en de buitenlandse agenten die Ticmate gebruikt, zodat we altijd de beste contacten hebben voor de ticketverkoop. Kim is ook landschef voor Ticmate´s Internetsites.

Er staat dus vele jaren ervaring achter Ticmate met kantoren zowel in Zweden als in Denmarken, wat Ticmate maakt tot een lokale firma met een globaal netwerk en ambities.

NewYorkTicket.nl is in het bezit van Ticmate

Het grootste bedrijf van Marcus Moeschlins Ticmate bestaat nog maar sinds 2006, maar het bedrijf behaalt sinds zijn oprichting elk jaar goede resultaten. Ticmate heeft als visie om de leidinggevende speler te worden in Europa voor de kaartenverkoop voor allerlei internationale evenementen en allerlei reizen. Als onderdeel van de strategie van Ticmate werd de eerste muzikale site LondonMusikaler.se opgericht. Vandaag de dag bestaat LondonMusikaler.se in tien verschillende talen en in meer dan tien landen LondenMusicals.nl in Nederland behoort hier ook toe. Het doel van NewYorkTicket.nl is om de site in meer dan 15 talen beschikbaar te hebben, en om een klantenbestand te bouwen in meer dan 40 landen. Sinds 2009 lanceerde Ticmate tevens sites met verkoop van voetbaltickets in Spanje, Italië en ook in Londen. BarcelonaVoetbal.nl, LondenVoetbal.nl, MadridVoetbal.n en ItalieVoetbal.nl. LondenTicket.nl, ParijsTickets.nl, NewYorkTicket.nl en RomeTickets.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, Parijs, New York en Rome. In de Raad van Bestuur vindt u, naast VD Marcus Moeschlin Ole Oftedal, en Jan Friedman. Oftedal en Friedman hebben beiden jarenlange ervaring in zowel bedrijfsvoering als in verschillende Raad van Bestuur in de handel, het reiswezen en media