Contact

Welkom! Klik op het onderwerp dat het beste bij uw vraag past om uw antwoord te vinden. Mocht u deze hier nou niet vinden, neem dan een kijke op onze FAQ pagina.

Reservering

De gemakkelijkste, snelste en veiligste manier om tickets te reserveren is via onze website. U kunt ook contact opnemen met onze helpdesk (Engelstalig en Scandinavisch sprekend personeel) op +31 (0)70 891 26 05, maar u zal de reservering nog steeds online moeten maken. U kunt ons ook uw vragen versturen via het contactformulier op deze pagina, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tickets kwijt? Vul jou e-mail adres en brekingsnummer en wij sturen de email nogmaals naar jou adres:

Annulering

Normaal gesproken kunt u de tickets voor New York niet veranderen of annuleren, aangezien wij u daarover al informeren bij het begin van de reservering. Bij het afsluiten van uw reservatie gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden

Indien u de pech heeft dat u uw tickets niet kunt gebruiken zullen wij natuurlijk proberen u te helpen . Neem a.u.b. contact met ons op via ons contactformulier op deze pagina, en wij zullen ons best doen om uw reservering te veranderen, te annuleren of om uw tickets aan andere klanten door te verkopen. Wij kunnen echter niets garanderen

Wanneer uw tickets geannuleerd of doorverkocht zijn kan het even duren voordat u het geld terugbetaald krijgt. Dit kan tot 1-2 weken na de datum van het evenement duren. Indien wij de tickets annuleren of doorverkopen, het mogelijk is dat er annuleringskosten / doorverkoopkosten aan elk ticket verbonden is. Als uw tickets niet geannuleerd of doorverkocht kunnen worden, worden er geen kosten berekend.

Annuleringsdekking

Hier bij NewYorkTicket.nl kunt u een annuleringsdekking afsluiten die de volledige aankoop van uw tickets dekt bij ongeval of ziekte bij u of uw medereizigers of uw meest naaste familieleden.

Prijs:
Onze annuleringsdekking bedraagt 5% van de totale kosten.

Wat houdt onze annuleringsdekking in:
U krijgt een volledige vergoeding (waarvan afgetrokken de betaalde kosten voor de annuleringsdekking) in geval van ziekte, ongeval of overlijden als u, degene die de tickets heeft geboekt, de persoon in kwestie bent of uw naaste familieleden (man, vrouw, kinderen, broer or zus, ouders) of sommige van uw medereizigers die het evenement met u zouden bezoeken, Onze annuleringsdekking is geldig totdat u fysiek aan de reis begint, in het meeste geval is dit als u aan boord gaat van het vliegtuig, trein e.d. in uw land van herkomst.

Boeking van onze annuleringsdekking:
Onze annuleringsdekking kan alleen geboekt worden in combinatie met uw tickets en niet afzonderlijk van elkaar. Onze annuleringsdekking is gelding vanaf de datum van boeking/aankoop. De kosten van uw annuleringsdekking worden nooit vergoed.

Kennisgeving van de annulering:
U moet ons via het volgende e-mailadres inlichten wanneer u gebruik dient te maken van de annuleringsdekking: helpdesk@ticmate.com. U dient dit te doen vóór de datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie anders is de annuleringsdekking ongeldig.

Medisch attest:
Geen vergoeding wordt goedgekeurd zonder een geldig medisch attest. Niet later dan 2 weken na datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie moeten we een geldige medische akte hebben ontvangen samen met een kopie van uw annuleringsdekking. Op het medisch attest moet duidelijk de de naam van de dokter, adres en telefoonnummer vermeld staan.
Gelieve de medische akte samen met een kopie van uw annuleringsdekking per post te sturen naar ons postadres:
NewYorkTicket.nl mogelijk gemaakt door Ticmate
Singel 540
1017 AZ Amsterdam, Netherlands.

In het geval iemand anders dan de aankoper van de tickets moet annuleren:
Als sommige medereizigers van u, degene die de tickets heeft aangekocht, moeten annuleren, hebben we naast het medisch attest en de kopie van de annuleringsdekking, bewijs nodig dat u de voorstelling samen zou bezoeken. Dit bewijs kan een kopie van een vlieg- of treinticket zijn of een kopie van de hotelboeking.

Onze annuleringsdekking dekt niet in de volgende gevallen:
- Als u vergeten bent om de tickets mee te brengen naar het evenement of bezoekadres.
- Als u niet op tijd arriveert op de dag van uw geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie en om deze reden de toegang wordt ontzegd.
- Als u spijt hebt van de aankoop van uw tickets.
- Als u geen toegang krijgt tot het evenement vanwege transportproblemen waar wij noch de locatie zelf verantwoordelijk voor zijn, zoals bijv. door stakingen in de transportsector van de metro of bussen.
- Als u uw vlucht mist.
- Bij ongeval, ziekte of overlijden tijdens uw verblijf in New York.
- In geval van natuurrampen zoals vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen of een sneeuwstorm.

Onze annuleringsdekking kan niet worden afgesloten voor groepen van 9 of meer personen.

Uw E-mailadres *
Uw Naam *
Telefoonnummer *
Boekingsnummer *
Beschrijf uw zaak
Een kopie wordt naar Uw E-mailadres gestuurd

NewYorkTicket.nl powered by Ticmate

NewYorkTicket.nl
Ticmate
Telefoon: +31 (0)70 891 26 05

Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Zweden
Org.code. 556710-6017

E-mail E-mail 070 891 26 05 070 891 26 05
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen