Bestel tickets voor Harlem Tours

Harlem Tours

Bezoek Harlem - een van de meest interestante plekken van New York. Ervaar een traditioneel Gospel concert, kom meer te weten over de Heroes van Harlem, culturele en politieke pioniers die Harlem gebracht hebben naar wat het nu is.

Harlem Tours
 
Harlem Gospel Tour - Woensdag

Harlem Gospel Tour - Woensdag

Ervaar Harlem's speelse Gospel geluid, uitgevoerd door het ongelooflijke ARC Gospel koor! De tour combineert een rondleiding per bus met een schitterend acapella concert. Hoor hun krachtige stemmen zingen en deel hun ervaring.

Vanaf € 61.90
Harlem Gospel Tour - Zondag

Harlem Gospel Tour - Zondag

4.7
(3)

Boek uw tickets vooraf voor een zondagmorgen gospel tour in Harlem! Deze tour combineert een rondleiding per bus met een zondagdienst in een lokale kerk waar u van de ontroerende gospel muziek kunt genieten.

Vanaf € 61.90
Harlem Hip Hop Tour

Harlem Hip Hop Tour

Voor de Globatrotter en 'The Shake' was er Harlem - een centraal punt waar Hip Hop geboren is. Harlems bijdrage aan kunst en cultuur is ongeëvenaard. Het is een buurt met een rijke erfenis, ongelofelijke bezienswaardigheden en eigen levensstijl. Boek uw Harlem Hip Hop Tour vandaag nog!

Vanaf € 33.30
Geboorteplaats van Hip Hop Tour

Geboorteplaats van Hip Hop Tour

Rijd door Harlem en reis door de Boogie Down Bronx, waar je enkele van de meest belangrijke plekken in de geschiedenis van de hip hop zult ontdekken. Bekijk de geheime rap battle plekken, historische clubs en de plekken van enkele beroemde muziek video's en film locaties. Boek jouw hip hop tour hier!

Vanaf € 71.40
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen