Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Empire State Building

4.0 (1)
Vanaf € 36

Heeft u New York ooit van bovenaf gezien? Wel dan is dit uw kans. Neem een trip naar het Empire State Building's Observatory Deck en bekijk de stad die nooit slaapt. Met vooraf geboekte tickets vermijdt u de wachtrij bij de kassa en bereikt u de top sneller!

Hoogtepunten

- Vermijdt de wachtrij bij de kassa
-Bezoek het uitkijkdek op de 86ste verdieping
- Geniet van het spectaculaire 360 graden uitzicht

Wat kan ik verwachten?

Krijg het beste uitzicht van New York
Op de 86ste verdieping vindt u een openlucht terras met tevens een binnengalerij zodat u ook als het koud is naar buiten kunt kijken. Buiten vindt u zeer sterke verrekijkers en een promenade,  die begaanbaar is voor rolstoelen, met het meest spectaculaire uitzicht van downtown, midtown, Central Park en meer.

Dus vermijdt de wachtrij bij de kassa van het Empire State Building en neem de lift naar de 86ste verdieping voor een droomuitzicht over de Big Apple.

Wilt u nog meer zien van New York? Dat is het FreeStyle Pass New York misschien iets voor u! Dit pakket bevat toegang tot het Empire State Building, sightseeing met de Hop-On Hop-Off bussen en nog veel meer. Plus u bespaart behoorlijk vergeleken met het kopen van individuele tickets.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het Empire State Building.

Hoe werkt het?
U hoeft simpelweg alleen tijdens de openingsuren uw e-ticket(s) om te wisselen op de tweede verdieping van het Empire State Building en dan kunt u uw tour meteen beginnen of wanneer het u uitkomt in de komende 14 dagen.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Vanaf het moment dat u uw tickets hebt omgewisseld is het nog 14 dagen geldig.

Wanneer kan ik het Empire State Building bezoeken?
De Empire State Building Observatory Deck dagelijks geopend van 8 AM tot 2 AM, ook in de weekeinden en nationale feestdagen.

Belangrijke informatie

- Let wel u moet door beveiliging om Het Empire State Building binnen te komen.
- Met uw e-ticket kunt u helaas de wachtrijen bij de beveiliging niet vermijden net zo min als de wachtrijen bij de lift die op en neer gaat naar het uitzichtdek.
- Let wel uw e-ticket verschaft u alleen toegang tot het uitzichtdek op de 86ste verdieping.
- De promenade is toegankelijk voor rolstoelen.

Ticket categorieën

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-12. Children under age 6 are free when accompanied by a paying adult.   

Openingstijden

Het observatorium dek is geopend all dagen, inclusief weekenden en vakantiedagen, van 8 uur 's ochtends tot 2 uur 's nachts.

Zeer Goed: 4.0

Empire State Building

"prima"

Mariette, Bergschenhoek

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Empire State Building

Adres
20 West, 34th Street, NY

×