One World Observatory

4.7 (48)
Vanaf € 41,50

One World Observatory, gelegen boven op One World Trade Center, biedt 360 graden uitzicht op de skyline van New York vanaf het hoogste punt in de stad. Begin je reis naar de top in de SkyPod™ liften, geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van de stad in het SEE FOREVER™ Theater of ontdek iets nieuws van de erkende gidsen bij City Pulse.

Hoogtepunten

- 360 graden uitzicht vanaf de hoogste wolkenkrabber op het westelijk halfrond!
- Tijdslot voor toegang elimineert lange rijen en wachttijden
- Café en full-service restaurant en bar op de 101e verdieping
- Erkende gidsen om hun kennis van de stad te delen
- Supersnelle SkyPod™ liften brengen je in minder dan 60 seconden naar de 102e verdieping

Wat kan ik verwachten?

BEGIN JE RONDLEIDING IN HET GLOBAL WELCOME CENTER
Zie hoe je herkomstplaats wordt toegevoegd aan ons gastenregister (meer dan 12 miljoen bezoekers en stijgend!). Deze oogverblindende gegevens worden gepresenteerd op de grootste gebogen indoor LED ter wereld! Kom dichterbij en je wordt onderdeel van de show. Je wilt dit moment delen met je volgers!

HORIZON GRID
Een multimediaspektakel dat de memorabele momenten, beroemde gezichten en iconische plekken belicht die zichtbaar zijn vanuit One World Observatory. Een adembenemende presentatie aangestuurd door 145 schermen. Je zult er zeker wijzer van worden!

JE RIT NAAR DE TOP
Met de SkyPod™ liften sta je binnen 47 seconden op de 102e verdieping. Deze verbazingwekkende rit laat de transformatie van New York City zien, van onontgonnen gebied tot het opmerkelijke woud van wolkenkrabbers dat het vandaag de dag is.

MAAK JE KLAAR OM VOOR ALTIJD TE ZIEN
SEE FOREVER™ Theater: Deze opwindende audiovisuele ervaring op het ritme van de stad eindigt met je eerste glimp van de spectaculaire skyline. Het zal je de adem benemen!

VRAAG HET AAN ONZE DESKUNDIGEN BIJ CITY PULSE
Je wilt onze Tour Ambassadeurs ontmoeten, de ultieme insiders van New York City. Hun interactieve presentaties brengen je in contact met beroemde bezienswaardigheden en brengen je dieper in de buurten, geschiedenis en cultuur van de stad. Je kunt ze alles vragen.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat je boeking is afgerond, wordt je e-ticket rechtstreeks naar je e-mailadres gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Ticketcategorieën:
- De STANDAARD ERVARING omvat toegang tot alle niveaus van het observatorium voor uitzicht op de skyline en alle multimedia-ervaringen, waaronder de SkyPod™ liften, SEE FOREVER™ Theater, City Pulse en nog veel meer!

Belangrijke informatie

- Houd er rekening mee dat je door de beveiliging moet om One World Observatory te betreden, dus neem geen grote rugzakken of bagage mee.
- Met onze e-tickets sla je geen wachtrijen voor de veiligheidscontrole over.

Ticket categorieën

Volwassenen (13-64)
Senioren (65+)
Kinderen (6-12)
*Kinderen van 5 jaar en jonger zijn GRATIS

Openingstijden

Zie de boekingskalender voor de datum en tijd.

Wat is niet inbegrepen?

- Eten en drinken. Maar je bent van harte welkom om het ONE Dine restaurant en de bar te bezoeken met een menu met New American cuisine en een drankenselectie van samengestelde cocktails, lokale bieren en wijnen.

Bestel

vri, 26 jul 2024

Mobiele voucher toegestaan

Wat is inclusief?

- Een warm welkom in het Global Welcome Center
- Het multimedia spektakel: Horizon Grid
- De geweldige rit naar de top met de SkyPod™ liften
- SEE FOREVER™ Theater
- Stel je vragen aan de experts van CITY PULSE

Routebeschrijving

One World Observatory

Adres
117 West St New York, NY 10007

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!