Vrijheidsbeeld: rondvaart met gids, Ellis Island & Liberty Island

4.8 (4)
Vanaf € 21,60

Spring aan boord van een boot en bekijk het Vrijheidsbeeld van dichtbij en ontdek het verhaal achter dit Amerikaanse symbool van vrijheid. Tijdens deze tour bezoekt u het Ellis Island National Immigration Museum waar u meer leert over de immigratie in de United States. U bezoekt zowel Liberty Island als Ellis Island waar een tour krijgt met een audioguide. Ook ontvangt u een pdf guide voor downtown Manhattan met meer dan $20 aan kortingen.

Hoogtepunten

- Bekijk de Lady Liberty van dichtbij
- Bezoek Liberty Island en Ellis Island
- Bezoek het Ellis Island National Immigration Museum
- Spring aan boord samen met een live gids
- Bewonder America's symbool van Vrijheid
- Geniet van een audio tour op elk eiland
- Krijg een exclusieve pdf gids voor Downtown Manhattan
- Neem kinderen onder de 4 jaar gratis mee

Wat kan ik verwachten?

Voel de frisse wind en warme zon op uw gezicht en kom heerlijk te rust als de boot door de haven van New York vaart. Als u op het buitendek staat hoort u de golven breken. Uw live gids vertelt u het verhaal achter de verschillende gebouwen als u er langs vaart. Ergens in de verte ziet u al het Vrijheidsbeeld. Dit is precies hoe een boottocht in New York zou moeten zijn: verfrissend en informatief!

Het Vrijheidsbeeld, ook wel Lady Liberty genoemd, werd oorspronkelijk geschonken door Frankrijk in 1886 en nu torent hoog uit boven de haven. Als u naar het beeld vaart, heeft u genoeg tijd om enthousiast te worden over de unieke ervaring dat u te wachten staat. Zodra uw voeten de grond van Liberty Island aanraken, kunt u om het het hele beeld wandelen en luisteren naar de audioguide die u de geschiedenis vertelt van dit indrukwekkende monument.

Ellis Island, een eiland dat op een korte afstand varen gelegen is, was oorspronkelijk een immigratie inspectie station. Tussen ongeveer 1892 en 1954 heeft het ongeveer 12 miljoen immigranten verwerkt. Het proces dat vluchtelingen en immigranten doormaakte was erg lang en erg zwaar. Terwijl u het eiland bezoekt hoort u alles over de geschiedenis van het eiland en krijgt u een goed overzicht van de gedeelte van de geschiedenis van Amerika. Geschat wordt dat bijna de helft van de Amerikanen ten minste één familielid kan traceren die Ellis Island is gepasseerd.

Nu u hier toch bent, krijgt u ook de kans om het Ellis Island National Immigrant Museum te bezoeken. Veel van de tentoonstellingen zijn afgestemd op kinderen. Er is zelfs een speciale audioguide ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar. Uw bezoek aan het eiland plaatst alles in perspectief, u zult zich dankbaar en vrij voelen wanneer u terug vaart naar Battery Park.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail verstuurd. Print het ticket uit of laat het zien vanaf uw mobiele telefoon. 

Hoe werkt het?
Wissel de mobiele voucher om voor een papieren ticket bij Castle Clinton box office #6 in Battery Park.

Hoelang is mij ticket geldig?
Het ticket is geldig op de dag en tijdstip dat u heeft gekozen tijdens de boeking.  

Belangrijke informatie

- Als u de laatste boot neemt die  richting de eilanden vertrekt hebt u geen tijd meer om beide eilanden te bezichtigen. Houd hier dus rekening mee.
- Deze belevenis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ticket categorieën

Senioren (62+)
Volwassene (14+)
Kind (4-13)
Baby/kind (0-3): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- De toegang tot het Vrijheidsbeeld zelf. 

Bestel

maa, 17 jun 2024

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Wat is inclusief?

- Een boottocht naar Liberty en Ellis Island met een gids
- Een tour met audioguide op ieder eiland
- Toegang tot Liberty Island
- Toegang tot Ellis Island en Ellis Island National Immigration Museum
- Manhattan City Guide: een pdf-gids voor downtown Manhattan met meer dan $20 aan kortingen

Routebeschrijving

Vrijheidsbeeld: rondvaart met gids, Ellis Island & Liberty Island

Adres
17 State Street 10004, New York

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!