Central Park Fietsverhuur

 
Vanaf € 20,10

Huur een fiets of rolschaatsen en cruise door Central Park, een smaragdgroene oasis te midden van de gekte. Ontsnap en ga naar de Strawberry Fields, fiets of rol naar meren, ruik de geur van hotdogs en wordt onderdeel van Manhattan.

Hoogtepunten

- Ontdek Central Park per fiets of rolschaatsen
- Fiets of schaats rond een van de meest bekende stadsparken
- Eet een Eggs Benedict met de lokale inwoners en haal een koffie to go
- Rol een paar uur of een hele dag door de stad

Wat kan ik verwachten?

Ontdek Central Park als een local
Central Park is een rustige ontsnapping midden in het centrum van New York City. Een fascinerende plek om mensen te kijken, maar Central Park staat ook bekend om zijn 's werelds meest gefilmde locaties. Dus door dit park fietsen of schaatsen is een unieke kans om nieuwe plekken te ontdekken die toch vertrouwd aanvoelen.

Geniet van bezienswaardigheden zoals Tavern on the Green, een geliefd restaurant dat te zien was in Edward Scissorhands, Beaches and Ghostbusters (in dit restaurant vierde John Lennon ook zijn verjaardagen). Koppels uit de films Love Story en Serendipity, gingen helemaal in elkaar op door het eten van ijs bij Wollman Skating Rink. De Bandshell was een pitstop voor de mooie Hepburn in de klassieker Breakfast at Tiffanys.

Zet je schrap en ga mee; je zult zelf ondervinden dat er meer dan genoeg te doen is op een hele dag, of een paar uur als je je dag al hebt volgepland.

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort na voltooing van je boeking, worden je tickets direct naar je e-mail verstuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoe werkt het?
Laat je e-ticket op je smartphone zien bij de Central Park Sightseeing Store op 56 W 56 Street (tussen 5th Avenue en 6th Avenue)

Hoelang kan ik een fiets of rolschaatsen huren?
Je kunt kiezen tussen 1 uur, 2 uur, 3 uur, 4 uur, 12 uur of 24 uur verhuur.

Belangrijke informatie

Geen enkele fietser of rolschaatser jonger dan 18 jaar mag een fiets meenemen, zonder een volwassene ouder dan 18 jaar. Ben je 18 jaar of jonger, een van je ouders of een wettelijke voogd zal een aansprakelijkheidsformulier moeten ondertekenen.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (0-11)

Openingstijden

Dagelijks van 09.00 - 19.00 uur

Bestel

vri, 26 jul 2024

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Wat is inclusief?

- Cannondale fiets, helm, slot en mandje of rolschaatsen met veiligheidsuitrusting
- een plattegrond van Central Park

Routebeschrijving

Central Park Fietsverhuur

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!