Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in New York

Welkom bij NewYorkTicket.nl, de website voor toegangskaarten voor attracties en events en tickets voor sightseeing tours in New York. Koop gemakkelijk, snel en veilig tickets voor een helikoptervlucht over Manhattan en bezoek het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Empire State Building. Geniet van een Harlem Gospel en zie de bekende filmlocaties opgenomen in New York van onder andere Sex and the City. Of wat dacht je van een Hudson River boottocht?

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

New York vliegveld: privé vervoer

4.0 (2)
Vanaf € 105,40

Boek je privé transfer vanaf het vliegveld in New York hier en wordt naar Manhattan gereden in een van onze luxe sedans of vans. Dit is een fijn en exclusief alternatief voor onze gedeelde vliegveld transfers. Boek je Privé New York vliegveld transfer hier!

 

Wij leveren snelle, efficiënte privé transfers vanaf JFK Airport, Newark Airport en LaGuardia Airport en brengen je direct naar en van Manhatten. Onze deur tot deur privé ritten vervoeren in beide richtingen tussen JFK, LaGuardia en Newark en de hotels in Manhattan.

 

Boek simpelweg je privé vliegveld service hier en wordt begroet door jouw chauffeur bij aankomst op het vliegveld. Als je wilt kun je direct ook je rit terug van het hotel in Manhattan naar het vliegveld boeken.

 

Gemakkelijk, privé en luxe vliegveld transfers die de verwachtingen overstijgen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

- Als je zowel vanaf het vliegveld naar het hotel en van het hotel naar het vliegveld een rit wilt boeken, maak dat alsjeblieft 2 aparte boekingen, zodat je 2 boekingen en 2 boekingsnummers hebt!

- Wanneer je boeking bevestigd is zullen we je coupon/e-ticket als PDF document naar je e-mailadres sturen. Print deze coupon/e-ticket uit en neem deze mee naar New York. Voor iedere vliegveld transfer is een aparte, geprinte coupon nodig!

- Je kan een SEDAN boeken tot 3 personen!

- Je kan een VIP SUV boeken tot 6 personen!

- Je kan een VAN boeken tot 10 personen!

- De prijs is voor ÉÉN auto - NIET per persoon. Ben je bijvoorbeeld met 3 personen, boek dan 1 x SEDAN, ben je met 4 tot 6 personen, boek dan 1 x SUV, etc.

- Toegestane bagage: één koffer per persoon en een stuk handbagage per persoon.

- Je privé transfer in New York met MySedan is inclusief fooi, tol en belastingen.

Openingstijden

Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar
Bestel nu

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!