Shop, Hop & Top Pakket 96 uur

4.0 (1)
Vanaf € 157,00

Het Shop, Hop & Top Pakket biedt de beste uitzichten op Manhatten met Hop-On Hop-Off sightseeing bussen met meer dan 30 haltes die meerdere routes met elkaar verbinden. Je kunt tevens gebruik maken van de Hop-On Hop-Off veerponten om New York vanaf het water te ervaren. Jouw tickets zijn inclusief tickets voor het Top of the Rock Observatie Dek, een trip naar de Woodbury Common Premium Outlets, en toegang tot de New York Historical Society.

Hoogtepunten
- 96 uur met Hop-On Hop-Off dubbel dekkers
- Sightseeing vanaf de Hop-On Hop-Off veerponten
- Een trip naar de Woodbury Common Premium Outlets
- Ticket voor het Top of the Rock Observatie Dek
- Ticket voor de New York Historical Society

Klik HIER voor een kaart met alle routes.

Shop, Hop & Top rond New York City
Spring op een van de vele Hop-On Hop-Off sightseeing bussen en geniet van de rit. Op de bussen heb je de mogelijkheid om te luisteren naar een live tour gids in het Engels, of gebruik te maken van een audiogids in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Mandarijn, Russisch, Japans, Koreaans of Hebreeuws.

De New York Hop-On Hop-Off veerpont geeft je tevens de kans om op een leuke en flexibele sightseeing tour te gaan rond de haven van Manhattan! Leer alles over New York met een gids aan boord, terwijl je op en af kunt stappen wanneer je wilt.

Dit pakket is inclusief een ticket voor het Top of the Rock Observatie Dek, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast kan je op een trip naar de Woodybury Common Premium Outlets, waar je kunt shoppen tot je er bij neervalt!

Bezoek tevens de New York Historical Society, één van de meest bekende culturele instituten van Amerika, welke als doel heeft onderzoek te bevorderen en geschiedenis en kunst tentoon te stellen. De New York Historical Society is opgericht in 1804 en daarmee het oudste museum van de stad.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de bestelling voltooid is, ontvang je een e-mail met hierin jouw e-tickets. Print deze uit en neem ze mee naar het Gray Line CitySightseeing New York Visitor Centre, gelegen in de lobby van Madame Tussauds, om ze in te wisselen voor de originele tickets.

De Hop-On Hop-Off bus tickets zijn geldig voor 96 uur vanaf de tijd dat ze worden uitgegeven in het visitors center. De geldigheid van de tickets voor de New York Historical Society, Top of the Rock, Woodbury Common Premium Outlets en de Hop-On Hop-Off veerpont staan op de tickets vermeld.

Wat kan ik zien met de Hop-On Hop-Off bussen?

Downtown Tour: Haltes zijn onder andere Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, World Trade Center site, Battery Park (vertrekpunt voor het Vrijheidsbeeld ende Liberty/Ellis Island ferry), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, United Nations, Fifth Avenue. 

Uptown Treasures & Harlem Tour: Haltes zijn onder andereStops include Central Park, Lincoln Center, Theater District, Fifth Avenue, American Museum of Natural History, Cathedral of St. John the Divine, Apollo Theatre and Harlem neighborhoods, Metropolitan Museum of Art, Guggenheim en andere beroemde culturele attracties op Museum Mile. 

Brooklyn Tour: Haltes zijn onder andere Brooklyn Promenade/ Cadman Plaza, Atlantic Avenue, Barclays Center, Brooklyn Museum of Art and Botanic Garden, Brooklyn Public Library, Fort Greene Park en de Brooklyn Academy of Music. je ziet ook Old Fulton Landing, Grand Army Plaza, Brooklyn Bridge en de Manhattan skyline. 

Bronx Tour: De Bronx – geboorteplaats van hip-hop, tap dancing en breakdancing; huis aan de Grand Concourse (1909) gebaseerd op Parijs' Champs-Elysees en het Yankee Stadium. De tour begint bij Grant’s Tomb. En-route naar de Bronx zie je meerdere wijken van Harlem en Upper Manhattan. Jouw tour gids geeft je meer informatie over de geschiedenis, cultuur en diversiteit in bewoners van de Bronx. Bij de enige Hop-Off halte kun je uitstappen en het Yankee Stadium bekijken, huis aan de 27-voudig winnaar van de World Series, de New York Yankees.

Night Tour: Bekijk New York in een ander licht! Gniet van de nachtelijke uitzichten en sfeer van Midtown Manhattan. Verwonder jezelf met de prachtige belevenis van Chinatown, het Empire State Building, SoHo, Little Italy, Manhattan Bridge, Brooklyn Bridge en meer!

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Ticket categorieën

Adult 12+
Child 3-11
Infant 0-2 (free)

Openingstijden

Openingstijden om je tickets op te halen bij het Gray Line CitySightseeing New York Visitors Center in de lobby van Madame Tussauds: dagelijks van 08.00 tot 20.00.

Bestel

woe, 24 apr 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Routebeschrijving

Shop, Hop & Top Pakket 96 uur

Adres
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!