Hop-On Hop-Off: New York Super Pakket - 72 uur

4.0 (8)
Vanaf € 101,60

Het Super New York Pakket biedt de beste uitzichten op Manhattan met Hop-On Hop-Off sightseeing bussen met meer dan 30 haltes die meerdere routes met elkaar verbinden. Je kunt tevens gebruik maken van de Hop-On Hop-Off veerponten om New York vanaf het water te ervaren.

Bespaar tot 20% op het Super New York Pakket als u bij ons boekt!

Hoogtepunten

- 72 uur met Hop-On Hop-Off dubbel dekkers
- Sightseeing vanaf de Hop-On Hop-Off veerponten
- Een Nacht Tour met live commentaar en mogelijkheden om foto's te maken van de skyline van Manhattan
- Ferry ticket voor het Vrijheidsbeeld & Ellis Island
- Ticket voor het Top of the Rock Observatie Dek
- Ticket voor de New York Historical Society
- Een gratis Eat and Play pas - dé kortingspas van New York

Wat kan ik verwachten?

Het pakket is inclusief ferry tickets naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island, de keuze tussen toegang voor Empire State Building of het Top of the Rock Observatie dek, toegang tot de New York Historical Society en een gratis Eat and Play pas, waarmee je grote kortingen krijgt!

Super New York City Tour
Spring op een van de vele Hop-On Hop-Off sightseeing bussen en geniet van de rit. Op de bussen heb je de mogelijkheid om te luisteren naar een live tour gids in het Engels, of gebruik te maken van een audiogids in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Mandarijn, Russisch, Japans, Koreaans of Hebreeuws.

De New York Hop-On Hop-Off veerpont geeft je tevens de kans om op een leuke en flexibele sightseeing tour te gaan rond de haven van Manhattan! Leer alles over New York met een gids aan boord, terwijl je op en af kunt stappen wanneer je wilt.

Dit pakket is inclusief een ticket voor de ferry naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island, plus de keuze uit een ticket voor het Empire State Building of het Top of the Rock Observatie Dek.

Bezoek tevens de New York Historical Society, één van de meest bekende culturele instituten van Amerika, welke als doel heeft onderzoek te bevorderen en geschiedenis en kunst tentoon te stellen. De New York Historical Society is opgericht in 1804 en daarmee het oudste museum van de stad.

Tevens krijg je een gratis Eat and Play pas, welke je grote kortingen geeft in New York op restaurants, attracties, vermaak, shoppen en veel meer. Iedere kaart is geldig voor 4 personen en kan zo vaak gebruikt worden als gewenst (tot 30 dagen).

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de bestelling voltooid is, ontvang je een e-mail met hierin jouw e-tickets. Print deze uit en neem ze mee naar het Gray Line CitySightseeing New York Visitor Centre, om ze in te wisselen voor de originele tickets.

Hoelang zijn mijn tickets geldig?
De Hop-On Hop-Off bus tickets zijn geldig voor 72 uur vanaf de tijd dat ze worden uitgegeven in het visitors center. De geldigheid van de tickets voor de ferry naar het vrijheidsbeeld, observatorium, de New York Historical Society en de Hop-On Hop-Off veerpont staan op de tickets vermeld.

Wat zie ik tijdens de bustours?
Klik hier voor een kaart met de routes.

Downtown Tour:
Haltes inclusief Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, World Trade Center site, Battery Park (vertrekpunt voor Statue of Liberty/Ellis Island boot), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, United Nations, Fifth Avenue en meer.

Uptown Tour: 
Haltes inclusief Central Park, Lincoln Center, Theater District, Fifth Avenue, American Museum of Natural History, Cathedral of St. John the Divine, Apollo Theatre en Harlem wijken, Metropolitan Museum of Art, Guggenheim en meer bekende culturele bezienswaardigheden bij Museum Mile en meer.

Brooklyn Tour: 
Haltes inclusief Brooklyn Promenade/ Cadman Plaza, Atlantic Avenue, Barclays Center, Brooklyn Museum of Art en Botanic Garden, Brooklyn Public Library, Fort Greene Park en Brooklyn Academy of Music. Ook ziet u Old Fulton Landing, Grand Army Plaza, Brooklyn Bridge en Manhattan skyline. 

Bronx Tour: 
The Bronx – geboorteplaats van hip-hop, tap dancing en breakdancing; thuisbasis van de Grand Concourse (1909) en het Yankee Stadium. De tour begint bij de Grant’s Tomb. Onderweg naar de Bronx you ziet u meer wijken van Harlem en Upper Manhattan.Tijdens de enige halte waar u uit kunt stappen ziet u het Yankee Stadium, het thuis van de 27-voudig World Series Champions, de New York Yankees. 

Night Tour: 
Zie New York wanneer het schittert! Geniet van het nachtelijke uitzicht en de ambiance van Midtown Manhattan. Bewonder ook de gedenkwaardige uitzichten op Chinatown, Empire State Building, SoHo, Little Italy, Manhattan Bridge, Brooklyn Bridge en meer!

Lights of the Holiday Tour: 
Tijdens de feestdagen wordt de Night Tour omgetoverd tot een 'Lights of the Holiday' -tour, met versierde etalages en decoratie in de beroemde warenhuizen van New York. U ziet de gigantische boom in het Rockefeller Center en andere unieke bezienswaardigheden van Manhattan tijdens de kerstvakantie.

Ticket categorieën

Are there children's tickets?
Yes, for children between 3 and 11 years old. Children under age 3, accompanied by an adult and not occupying a seat, travel complimentary.

Openingstijden

Openingstijden voor het ophalen van je tickets bij Gray Line CitySightseeing New York Visitors Center, gelegen in de lobby van Madame Tussauds: dagelijks van 8.00 tot 20.00

Bestel

maa, 17 jun 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Routebeschrijving

Hop-On Hop-Off: New York Super Pakket - 72 uur

Adres
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!