Radio City Stage Door Tour

 
Vanaf € 25,20

Ga mee met een rondleiding met gids door de beroemde Radio City Music Hall, thuisbasis van de Rockettes. Als u van live entertainment houdt, dan is dit de perfect tussenstop tijdens uw New York City trip.

Hoogtepunten

- Bezoek Radio City Music Hall
- Maak een foto van een echte Radio City Rockette
- Ontdek de geheime Roxy Suite
- Bekijk het grote en indrukwekkende auditorium
- Ga mee met een tour en leer meer van uw gids

Wat kan ik verwachten?

Radio City Hall was oorspronkelijk bedoeld als een plek voor de mensen: een plek die entertainment van hoge kwaliteit zou bieden tegen prijzen die het grote publiek zich kon veroorloven. En inderdaad sinds de opening in 1932 hebben meer dan 300 miljoen shows, optredens en concerten bijgewoond. Het is het grootste theater ter wereld: de tent zelf beslaat een stadsblok. Nergens is het zo leuk om een show te zien!

Radio City is de belangrijkste locatie voor populaire concerten en andere shows, maar door het enorme scherm is het vooral ook geschikt voor filmpremières. Sinds 1933 zijn er al meer dan 700films vertoond. Denk aan bijvoorbeeld King Kong, White Christmas, Breakfast at Tiffany's, To Kill a Mockingbird, 101 Dalmatians en The Lion King. En nog steeds gaan er veel nieuwe films hier in première!

Tijdens deze tour door Radio City Music Hall kijkt u achter de schermen om te leren over geschiedenis van deze bijzondere locatie. Ontdek de art-deco meesterstukken binnen, zoals de indrukwekkende foyer. Betreedt het prachtige auditorium en leer over de geschiedenis van de iconische Great Stage terwijl u zich vergaapt aan de rijen stoelen. U ziet zelfs de geheime kamer, ook wel bekend als de Roxy Suite (is deze vernoemd naar een van de makers van de Music Hal? U komt erachter!)

Als slagroom op uw toetje, ontmoet u een Radio City Rockette. Vergeet niet een foto te maken!

Hoe werkt het?

Uw e-tickets worden rechtstreeks naar uw mailadres gestuurd zodra de boeking is voltooid. Neem een geprint exemplaar mee of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Ticket categorieën

Senior (62+)
Volwassene (13-61)
Kind (0-12)

Bestel

woe, 24 apr 2024

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live gids

Duur: 1 uur 15 minuten

Wat is inclusief?

- Toegang tot de Radio City Music Hall
- Ontmoeting meteen Radio City Rockette
- Een rondleiding met gids

Routebeschrijving

Radio City Stage Door Tour

Adres
40 W 51st St New York, NY 10020

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!