Verhalen over de Duistere Kant met NYPD gids

Verhalen over de Duistere Kant met NYPD gids

Prijs vanaf € 58.70

Geniet van een 3 uur durende wandeling onder de begeleiding van een gepensioneerde NYPD agent of detective, die u de schokkende waarheid zal vertellen van de georganiseerde misdaadkringen in New York, witte boord miljonairs en hedendaagse schandalen. Samen brengt u een bezoek aan de Lower East Side, Wall Street, and Little Italy; de broedplaatsen van allerlei schandalig NYC misdadigers, van Captain Kidd en Boss Tweed tot John Gotti, Leona Helmsley, en de echte Wolven van Wall Street.

Hoogtepunten:
- Geniet van een rondleiding met een gepensioneerde NYPD agent of detective
- Kom meer te weten over de turbulente geschiedenis van misdaadbendes in New York
- Bezoek de Lower East Side, Wall Street, & Little Italy
- Luister naar de verhalen over de historische 'misdaadlijn' van New York
- Kom meer te weten over bendes, schandalen en de mafia
- Geniet van een kleine, intieme groep van max. 15 personen

Verken de donkere kant van New York
Begint in Lower Manhattan en u komt meer te weten over politieke intriges en corruptie in New York, die zich al honderden jaren afspelen. U zult verhalen horen over macht en geld op Wall Street, zoals bijvoorbeeld het omverwerpen van de Amerikaanse regering of letterlijk wegkomen met moord.

Het salaris gaat omlaag en het leven wordt iets harder als u richting de Lower East Side gaat. Hier ziet u de beruchte huurkazernes waar allochtone families woonden in krappe omstandigheden. Five points was met name een beruchte locatie, zo berucht in de 18de eeuw dat Charles Dickens zelf deze plek bezocht omdat hij niet kon geloven dat het zo slecht kon zijn als dat (maar het was zo, zoals uw gids u zal vertellen). Zie voor uzelf hoe echt de film Gangs of New York was en of Ierse bendes hier echt in holen onder de straten woonden.

Natuurlijk waren het niet alleen Ierse bendes die de straten van New York in de laatste paar eeuwen terroriseerden. Wandel door Chinatown en zie hoe gewelddadige gebiedsoorlogen werden uitgevochten tijdens de jaren zeventig en tachtig. Little Italy heeft ook genoeg criminaliteit meegemaakt, met beruchte mafia families die in de twintigste eeuw actief waren vanuit hun koffiebars en restaurants. Maar was het echt zo dramatisch als The Sopranos willen doen voorkomen? Uw NYPD gids beschikt over informatie van ingewijden.

Er zijn geen betere misdaad rondleiding door New York dan diegene die begeleid worden door gepensioneerde NYPD politieagenten en detectives. Nadat ze hun hele leven hebben doorgebracht in deze straten met het achterna zitten van criminelen zal uw gids u vertellen over ongelofelijke, historische schandalen maar ook over hun eigen persoonlijke anekdotes, voor een meer persoonlijke ervaring.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond ontvangt u uw e-ticket rechtstreeks via uw e-mail, print dit uit en breng dit mee tijdens de rondleiding.

Waar begint de rondleiding?
De rondleiding begint tegenover Fraunces Tavern in Pearl St. Zorg dat u 15 minuten voor het begin van de rondleiding aanwezig bent.

Waar eindigt de rondleiding?
De rondleiding eindigt bij Umberto's Clam House in Mulberry St.

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 3 uur.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, er zijn geen kaartjes voor kinderen beschikbaar voor deze tour.

Let wel, deze rondleiding is misschien niet geschikt voor jonge kinderen omdat bepaalde onderwerpen nogal grafisch en schokkend zijn.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Verhalen over de Duistere Kant met NYPD gids Info

Verhalen over de Duistere Kant met NYPD gids
Ontmoet uw gids tegenover Fraunces Tavern, 54 Pearl St. (in Broad St.).

Info

Verhalen over de Duistere Kant met NYPD gids
De rondleiding vertrekt op dinsdag, vrijdag & zaterdag om 10:30 AM.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Het dichtstbijzijnde metrostation is South Ferry Station.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen