Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vrijheidsbeeld, Ellis Island, & 9/11 Memorial Tour

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vrijheidsbeeld pedestal: rondleiding Ellis Island, & 9/11 Memorial Tour

5.0 (1)
Vanaf € 113,10

Dit is een nieuw product in ons assortiment en het is al mogelijk om tickets te boeken. Informatie in het Nederlands is binnenkort beschikbaar.

Zie twee top attracties van NYC in een klap tijdens deze geweldige tour. Wij zorgen voor alle praktisce details - van organisatie van de ferry naar Liverty Island tot toegang tot speciale toegang bij het Vrijheidsbeeld en vooruit geboekte tickets voor het 9/11 Museum. Dus geniet zonder zorgen van de tour!

Hoogtepunten

- Geniet van een uitgebreide tour door Lower Manhattan
- Twee in een pakket!
- Vrijheidsbeeld en Liberty Island
- Met speciale toegang tot de pedestal* voor een prachtig uitzicht
- Rondleiding op Ellis Island Immigration Center
- Krijg een persoonlijke ervaring bij 9/11
- Een local rondleiding bij Ground Zero
- Ontdek het 9/11 Museum
- Groep van max. 20 personen

Wat kan ik verwachten?

Ervaar het beste van Lower Manhattan
Bezoek twee van New Yorks beste attracties: Het Vrijheidsbeeld en 9/11 Memorial.

De tour start al vroeg bij Battery Park. Met prioriteits toegang ben jij een van de eerste aan boord van de boten richting Liverty Island. Eenmaal aangenomen begeleid jou gids jullie over het eiland richting Statue of Liberty, het Vrijheidsbeeld. Tijdens de rondleiding krijg je toegang tot de statue pedestal die jou toegang geeft dichtbij het beeld te komen dan standaard gasten.

Terug bij de ferry dan gaan jullie door naar Ellis Island. Hier krijgen jullie een rondleiding door het fantastische tentoostellingen van Ellis Island Museum, die antwoorden op alle vragen bieden. Hier eindigt het eerste deel van de tour. Je krijgt dan ongeveer 2-2.5 uur de tijd voordat het volgende deel van de rondleiding begint van Lower Manhattan. 

Neem de ferry terug naar Battery Park (inbegrepen in de prijs) en ga ergens heerlijk lunchen voordat het tweede deel van de tour start in de namiddag.

In de namiddag ontmoeten jullie de ervaren gids bij de St. Pauls Chapel. Dit is waar de mensen zich verzamelden na de aanslag om te wachten voor nieuws over hun dierbaren, om te rouwen, om te bidden en om elkaar bij te staan. De muren hangen nog steeds vol met ontroerende hangemaakte herdenkingen. Bezoekers worden iedere keer weer aan het feit herinnernt dat het niet alleen om een globale en politieke gebeurtenis ging, maar ook om het tragische verlies dat duizende mensen in New York hebben moeten beleven. 

Het laatste deel van de tour is het 9/11 Memorial. Een wonderbaarlijke plek waar de overgebleven voorwerpen van de aanslag worden opbewaart. Dit is een plek dat iedereen op eigen tempo moet beleven aangezien het een nogal emotionele ervaring kan zijn. Daarom is dit ook het einde van de tour. De gids zal ervoor zorgen dat iedereen zijn toegangskaartje krijgt zodat jullie zelf niet in de rij hoeven te staan.  

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking krijg je de tickets per e-mail toegestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar de start van de tour. 

Waar begint de tour?
Bij Pier A Harbor House, Battery Park. Wees 15 minuten voor aanvang aanwezig.

Waar eindigt de tour?
Bij 9/11 Memorial Museum.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 8,5 uur.

Is er een dress code?
Er is geen officiële dress code bij 9/11 Memorial Museum, maar draag respectvolle kleding.

Belangrijke informatie

*Wees ervan bewust dat de toegang tot de pedestal een klim van 215 tredes vereist. Er zijn geen liften. Deze tour is niet inclusief een bezoek aan de kroon van het Vrijheidsbeeld vanwege de beveiligingsmaatregelen bij de National parks Service die de beveiliging van het Vrijheidsbeeld regelen.

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen tussen 4-12 jaar. kinder onder de 4 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene.

Openingstijden

De tour vertrekt dagelijks om 9:00 uur.

Wat is niet inbegrepen?

Please note this tour does not include a visit to the Statue of Liberty's Crown, due to security measures in place by the National Park Services who manage the Statue of Liberty. 

Bestel

vri, 26 jul 2024

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 8 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Vrijheidsbeeld pedestal: rondleiding Ellis Island, & 9/11 Memorial Tour

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!