Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in New York

Welkom bij NewYorkTicket.nl, de website voor toegangskaarten voor attracties en events en tickets voor sightseeing tours in New York. Koop gemakkelijk, snel en veilig tickets voor een helikoptervlucht over Manhattan en bezoek het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Empire State Building. Geniet van een Harlem Gospel en zie de bekende filmlocaties opgenomen in New York van onder andere Sex and the City. Of wat dacht je van een Hudson River boottocht?

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

EXCLUSIVE Disney on Broadway

Vanaf € 72,50

Ga mee mer onze Broadway Insider rondleiding; dan een speciale tour naar het New Amsterdam Theatre en bezoek het Disney Prop Studio en kom dichtbij de originele props, kostuums en sets dat de wereld van Disney tot leven brengt. 

Hoogtepunten

- Best of Broadway 2-urige tour
- De magische wereld van Broadway producties
- Speciale tour door Disney's mijlpaal New Amsterdam Theatre
- Bezoek het New Amsterdam Theatre's Kostuum & Props Studio
- Inclusief audiotour

Wat kan ik verwachten?

Geniet van een Broadway Insider Disney Tour
Doorbreng een hele dag met de expert die jou alles vertelt over de geschiedenis van dit fantastische gebouw. Jullie zijn de enige die op dat moment het gebouw bezoeken dus jullie kunnen de eerste verdieping en de balkons op eigen houtje ontdekken. Bewonder het podium terwijl de gids meer informatie geeft over optredens op Broadway zoals Beauty & The Beast, Mary Poppins, Aladdin en The Lion King. Kom meer te weten over hoe het achter de schermen loopt inclusief de spookverhalen!

De hoogtepunten van deze ervaring is het tweede deel van de tour, de New Amsterdam Tour. Een bezoek aan het Prop Studio, waar je ongehoorde verhalen zult ontdekken en kom oog in oog te staan met de originele props, kostuums en set stukken die gebruikt zijn voor vele Disney favorieten van Broadway Musicals.

Een groot deel van de tour is natuurlijk in het Disney gedeelte (inclusief audio opnames van shows en veel plezier met Disney trivia), maar dit is natuurlijk niet het enige: dit is een fatsoenlijke Broadway tour.

Om er zeker van te zijn dat jullie een geheel plaatje krijgen van Broadway en genoeg informatie als mogelijk krijgen tijdens het bezoek aan New Amsterdam neemt de gids jullie mee op een tour door Broadway. Zie de mijlpaal theaters waar legendarische shows massa's van mensen van over de hele wereld aantrok. Kom meer te weten over de herkomst van Times Square en alle ins en outs van de verhalen over de rijke in het NYC theater district (en hoe Disney het lot van het beruchte de rosse beurt veranderde).

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking krijg je de tickets per e-mail toegestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar de start van de tour.

Waar begint de tour?
De tour start voor het George M. Cohan beeld bij West 46th Street tussen Broadway en 7th Avenue. Wees 15 minuten voor aanvang aanwezig.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij het New Amsterdam Theater. Als het niet anders kan, eindigt de tour ook enkele keren in de buurt van het New Amsterdam Theater.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2 uur.

Belangrijke informatie

- Vanwege doorlopende constructies en werkzaamheden bij het New Amsterdam Theater voor de premiere van Frozen op Broadway tussen november 2016 en januari 2017, wordt de kostuum ruimte verplaatst door een kijkje achter de schermen. Achter de schemern van Broadway is lange tijd niet toegankelijk geweest voor het publiek. Dat betekent dat dit een hele speciale ervaring is!

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen tussen 4-12 jaar. kinder onder de 4 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene.

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Duur: 2 uur

Routebeschrijving

Exclusieve Disney on Broadway Tour

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!