Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

All Loops Tour & Vrijheidsbeeld

4.5 (2)
Vanaf € 94.2

Verken New York in 48 uur met uw All Loops Hop-On Hop-Off buskaartje en ferrytickets naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Het is het ideale pakket voor diegene die het beste van Manhattan willen ontdekken.

Hoogtepunten

- Ervaar alles in New York in 48 uur
- Bezoek het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
- Ga sightseeing met de Hop-On Hop-Off bussen
- Geniet van flexibele tickets - één maand geldig

Wat kan ik verwachten?

Ga 48 uur sightseeing in New York
Zie de beste bezienswaardigheden en attracties in Manhattan met de Hop-On Hop-Off bussen. 48 uur kunt u op en van de bus springen zo vaak u wilt en de stad echt verkennen. Er zijn meer dan 50 haltes met aansluitende vervoerspunten zodat u kunt switchen naar een andere lijn.

Bezoek het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
Het iconische Vrijheidsbeeld en Ellis Island zijn de plaatsen die u echt bezocht moet hebben al is het meer voor één keer.

Ga aan boord van de ferry vanuit Battery Park en bezoek Ellis Island waar u dichtbij het Vrijheidsbeeld komt en ga verder naar het historische Ellis Island. Omdat u al een tickets heeft gekocht, vermijdt u de wachtrij bij de kassa maar er kan wel een wachtrij zijn om aan boord van de ferry te komen.

De tours op de bussen zijn in het Engels maar er zijn audio gidsen in 11 talen.

Opmerking: Tickets voor de Statue of Liberty zijn niet inclusief, alleen de tickets voor de ferry naar Liberty Island.  

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center.

Hoe werkt het?
Voordat u deze tour begint, moet u eerst uw e-ticket omwisselen voor een buskaartje en ticket voor het Vrijheidsbeeld bij het Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center.

We adviseren u om deze tickets van te voren op te halen. Om lange wachtrijen te vermijden raden wij u aan om dit 's middags te doen, twee dagen voordat u ze gebruikt. In de ochtend zijn de wachtrijen meestal langer.

Waar beginnen en stoppen de bussen?
U kunt hier een map zien van alle lijnen en de complete lijst met alle Haltes.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Uw tickets zijn één maand geldig vanaf de "Geldig van" datum die u hebt gekozen tijdens de boeking.

Uw Hop-On Hop-Off buskaartje is 48 uur geldig vanaf het moment dat u deze ophaalt bij het GLNYS Visitor Center. Uw ticket voor het Vrijheidsbeeld moet binnen deze 48 uur gebruikt worden.

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets voor kinderen beschikbaar tussen de 3 en 11 jaar. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Openingstijden

Openingsuren voor het afhalen van tickets in het Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center: Ma- Vri, 7u – 20u en za - zo, 8u- 20u

Bestel

vri, 14 dec 2018

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Routebeschrijving

All Loops Tour & Vrijheidsbeeld

GLNYS Visitor Center 777 8th Avenue tussen 47th & 48th street