Madison Square Garden: rondleiding met gids

 
Vanaf € 28,20

Madison Square Garden kent u misschien wel van de plek waar uw favoriete live-album is opgenomen of waar uw favoriete atleet een historisch record verbrak. Hier is uw kans voor een kijkje achter de schermen om te zien hoe deze arena werkt. Uw gids vertelt u over de avonden dat hier geschiedenis is geschreven, bij concerten, bij Knicks games en nog veel meer!

Hoogtepunten

- Krijg toegang tot de Madison Square Garden
- Ga behind-the-scenes in deze evenementenhal
- Leer alles over de geschiedenis van de hal
- Geniet van een rondleiding met gids, in het Engels of Spaans

Wat kan ik verwachten?

In 1962 zon Marilyn Monroe het liedje 'Happy Birthday' voor president John F. Kennedy in Madison Square Garden. Boxers Muhammed Ali en Joe Frazier schreven in 1971 in de ring van Madison Square Garden geschiednis. Liefde, oorlog, zang, sport: dit podium heeft het allemaal gezien.

Zelfs als je denkt dat je thuis bent in alles wat met MSG te maken heeft, beloven we u dat er nog zoveel meer te leren valt tijdens deze officiele tour. Laat uw deskundige gids u rondleiden langs de exclusieve plekken behind-the-scenes. Bovendien vangt u een glimp op van een event, waarbij het lijkt alsof u er echt bij bent dankzij de innovatieve virtual reality techniek.

De arena is de officiële thuisbasis van de New York Knicks en de New York Rangers; het organiseert ook professioneel boxen, college basketbal en veel andere sportevenementen. En als het gaat om de beste muziekoptredens, de grootste namen hebben hier opgetreden: Elvis Presley, John Lennon, Rolling Stones, Stevie Wonder, The Who, Madonna en Bruce Springsteen. Enkele van de meest iconische momenten hebben hier plaatsgevonden. In MSG hield Frank Sinatra zijn belangrijkste concert en vele records zijn gebroken tijdens verschillende benefit concerten.

Er is altijd veel gaande binnen bij Madison Square Garden, er is altijd wel een verrassingselement tijdens de tour. Wordt er een podium gebouwd? Is er een repetitie? Er is maar een manier om erachter te komen!

Hoe werkt het?

Uw e-tickets worden rechtstreeks naar uw mailadres gestuurd zodra de boeking is voltooid. Neem een geprint exemplaar mee of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Ticket categorieën

Senior (62+)
Volwassene (13-61)
Kind (0-12)

Bestel

woe, 24 apr 2024

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live gids

Duur: 1 uur 15 minuten

Wat is inclusief?

- Toegang tot Madison Square Garden
- Een rondleiding met gids in het Engels of Spaans
- Een kleine verrassing

Routebeschrijving

Madison Square Garden: rondleiding met gids

Adres
4 Pennsylvania Plaza New York, NY 10001

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!