Rockefeller Center Tour

 
Vanaf € 26,60

Bezoek het Rockefeller Center en ga mee met een rondleiding onder leiding van een deskundige historicus. Tijdens deze tour hoort u alles over de geschiedenis van het centrum, de prachtige kunst en architectuur en de belangrijkste gebouwen, tuinen en ruimtes. Volg uw gids met uw koptelefoon en geniet van deze interessante tour. 

Hoogtepunten

- Krijg een rondleiding door het Rockefeller Center
- Luister naar de geschiedenis van John D. Rockefeller Jr.'s visie op het culturele centrum
- Neem de tijd om de prachtige kunst en architectuur te bekijken
- Leer alles over de geschiedenis van de controversiële muurschilderingen geschilderd door Jose Maria Sert en Frank Brangwyn
- Ervaar het voordeel van een kleine groep

Wat kan ik verwachten?

Ondanks wat u zou denken als u door het Rockefeller Center wandelt, het was eigenlijk gebouwd tijdens The Great Depression door John. D. Rockefeller Jr. Hoewel hij het grootste deel van zijn leven bezig was met filantropie, wilde Rockefeller Jr. iets nieuws en anders creëeren; "a city within a city". En daarom werd het Rockefeller gebouwd, en voltooid in mei 1933. Tegen het jaar 1939 bezochten dagelijks meer dan 125.000 gasten het Rockefeller Center. Indrukwekkend, toch?

Het Rockefeller Center is gebouwd in de stijl van Art Deco, een kunstvorm die zijn pracht had rond 1910 tot 1939. Hier hoort u meer over als u de kunst en architectuur bekijkt. U leert over de prachtige controversiële muurschilderingen, geschilderd door Jose Maria Serten Frank Brengwyn. U ziet prachtige sculpturen en beelden, zoals de sculpturen van Isamu Noguchi, Michio Ihara en het Prometheus beeld van Paul Manship, dat in feite het meest gefotografeerde beeldhouwwerk van NYC is. U krijgt ook het heroïsche standbeeld van Atlas te zien, op slechts een steenworp afstand van de St. Patricks' Cathedral op 5th Avenue.

Ondertussen vertelt uw gids u over de geschiedenis van het Center, John D Rockefeller Jr. en natuurlijk de verhalen achter de kunstwerken en de architectuur. Uw gids neemt u mee naar de verschillende delen van het Center, inclusief de mooie tuinen.

Hoe werkt het?

Uw ticket wordt direct naar uw e-mailadres verstuurd nadat uw boeking is voltooid. Print het uit en neem het mee naar de will-call balie in de hoofdingang van de Top of the Rock op West 50th Street, vlakbij de hoek van 6th Avenue.

Hier wisselt u het in voor een ticket voor de eerstvolgende beschikbare rondleiding, of als u dat wilt, kunt u een andere datum en tijd kiezen dat beter aansluit op uw reisplannen.

Belangrijke informatie

Vanwege het onderwerp en de lengte van de tour, wordt deze tour afgeraden aan kinderen jonger dan 12 jaar.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)

Wat is niet inbegrepen?

- Toegang tot de Top of the Rock

Bestel

maa, 17 jun 2024

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Live gids

Duur: 1 uur 15 minuten

Wat is inclusief?

- Een ticket voor het Rockefeller Center
- Een rondleiding met gids
- Een hoofdtelefoon zodat u uw gids altijd hoort

Routebeschrijving

Rockefeller Center Tour

Adres
45 Rockefeller Plaza New York, NY 10111

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!