9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum

Prijs vanaf € 29.70

Bezoek het populaire 9/11 Memorial Museum in New York City. Met vooraf geboekte tickets kunt u een precieze tijd afspreken wanneer u het museum kunt betreden, zodat u niet in de rij hoeft te staan.

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij het 9/11 Memorial Museum
- Bewonder twee reflecterende zwembaden gevormd in de voetsporen van de originele Twin Towers
- Zie artefacten die betrekking hebben op de gebeurtenis van 9/11
- Verken de web-gebaseerde interactieve tijdlijnen.

Het verhaal van Verdriet en Herstel
Het 9/11 Memorial Museum doet dienst om de implicaties van de gebeurtenissen van 9/11 te onderzoeken, het documenteren van deze gebeurtenissen en het onderzoeken van de voortdurende betekenis van 9/11.

Het memorial is een eerbetoon van herdenking en eer aan de bijna 3000 mensen die gedood zijn tijdens de terroristische aanslagen op 11 september 2001, bij het World Trade Center, nabij Shanksville, Pennsylvania en bij het Pentagon evenals zes mensen die hun leven verloren tijdens het bombardement van het World Trade Center in februari 1993.

Het museum toont monumentale artefacten die betrekking hebben op de gebeurtenissen van 9/11, terwijl ze intieme verhalen van verlies, compassie en herstel laten zien, die centraal staan in het verhaal over de aanslagen in 2001 en 1993 en wat er daarna gebeurde. Het laat ook de globale impact zien van 9/11 en zijn voortdurende betekenis.

Het museum heeft ook web-gebaseerde interactieve tijdlijnen die in chronische volgorde de gebeurtenissen laten zien van het bombardement van het World Trade Center in 1993, 11 September 2001 en de negen maanden herstelwerkzaamheden bij Ground Zero. De tijdlijnen gebruiken afbeeldingen, audio en video evenals getuigenverslagen van mensen ter plekke die deel uit maken van de permanente collectie van het 9/11 Memorial Museum.

Hoe werkt het?
Als u uw tickets boekt, kiest u een tijdstip dat bij u uitkomt, u kunt om het half uur boeken. Arriveer 30 minuten voor aanvang.

Hoe kom ik aan tickets?
Aangezien de tickets persoonlijk zijn en op naam staan inclusief boekingsnummer en tijdstip, kan het tot 48 uur duren voordat u deze per e-mail ontvangt. Print uw ticket uit en neem deze met u mee naar het 9/11 Memorial Museum.

Waar ligt het memorial en het museum?
Het Memorial en het Museum zijn te vinden bij het World Trade Center in Lower Manhattan. Bezoekers kunnen tegenwoordig het memorial bezoeken via het kruispunt bij Liberty Street en Greenwich Street, via het kruispunt bij Liberty Street en West Street, via het kruispunt bij West Street en Fulton Street.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor het bezoeken van het Memorial en het museum?
Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer twee uur.

Is het museum geschikt voor jonge kinderen?
De historische tentoonstelling van het museum kan wellicht ongeschikt zijn voor bezoekers onder de 10 jaar.

Denk eraan dat het museum een plaats is om mensen te herdenken die hun leven hebben verloren, en daarom moeten bezoekers zich gerespecteerd gedragen.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Kinderen onder de 7 jaar zijn gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene.

Fantastisch 4.6

4.6 Recensies van 5 klantrecensies
9/11 en transfer go airlink

9/11 prima

vliegtuig transfer go air. zeer slecht (1)
Don't go air link!
wachttijd op vliegveld een uur minimaal.
heel veel stops tussen alle hotels duurde nogmaals 1,5 uur.
Duur en slecht.
Neem de airtrain (6 dollar) en de metro. beter en sneller. makkelijker.

Mariette, Bergschenhoek
DIN, 13 JUN 2017
4.6
om nooit meer te vergeten

Deze plek moet je bezoeken als je in NY bent!! Er is een respectvolle plek gemaakt waar we nog eens stilstaan bij de gebeurtenissen in 2001.Nergens anders voel je zo het leed wat hier is geweest en bij veel mensen nog vers in het geheugen ligt. Jong en oud; iedereen loopt daar met zijn eigen gedachten rond en hoopt dat dit nooit meer zal gebeuren.Een van de hoogtepunten van ons bezoek aan NY.

Elisabeth
MAA, 16 MEI 2016
4.6
9/11 Memorial

Nu weet ik dat Amerikanen over zowat alles een museum kunnen maken (en dat doen ze volgens mij ook), maar deze memorial is wel om stil van te worden. In elk geval om even stil te staan en na te denken hoe mensen elkaar het leven goed zuur kunnen maken. War je kippenvel van krijgt is de 'memorial hall', waar de slachtoffers echt een gezicht en een verhaal krijgen. Een bezoek waard. Aanrader is om van te voren (in Ned) te reserveren. Scheelt een lange wachtrij.

Hans
WOE, 27 APR 2016
4.6
Indrukwekkend

9/11 Memorial Museum is zeer indrukwekkend! Absolute aanrader!
De tickets zijn makkelijk te bestellen via deze site en alles is zeer goed geregeld.

Nelleke, Wijk bij duurstede
VRI, 08 APR 2016
4.6
Indrukwekkend en emotioneel

Het kopen van een ticket voor het 9/11 memorial museum is heel goed en gemakkelijk te organiseren via NewYork ticket.nl. Het bezoeken van dit museum is zeer de moeite waard. Heel indrukwekkend en zeer emotioneel om mee te maken, ook al ken ik helemaal niemand van de slachtoffers. Zeer de moeite waard om te bezoeken.

Dirk-jan, Nieuw-vossemeer
VRI, 12 FEB 2016
4.6

 

Reserveer tickets

Kies de datum
9/11 Memorial Museum Info

9/11 Memorial Museum
Greenwich St & Liberty St
New York, NY 10006

Info

9/11 Memorial Museum
Dagelijks geopend Zon-Don, 9 AM-8 PM. Laatste toegang om 6 PM. Vri & Zat, 9 Am-9PM, Laatste toegang om 7 PM. Wanneer u uw tickets boekt, kies dan een tijdstip dat voor u geschikt is. U exacte tijdstip staat op uw e-tickets vermeld.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de metro A, C, 1, 2, 3 naar Chambers Street.

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen