Empire State Building

Empire State Building

Prijs vanaf € 36.70

Heeft u New York ooit van bovenaf gezien? Wel dan is dit uw kans. Neem een trip naar het Empire State Building's Observatory Deck en bekijk de stad die nooit slaapt. Met vooraf geboekte tickets vermijdt u de wachtrij bij de kassa en bereikt u de top sneller!

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij de kassa
-Bezoek het uitkijkdek op de 86ste verdieping
- Geniet van het spectaculaire 360 graden uitzicht

Krijg het beste uitzicht van New York
Op de 86ste verdieping vindt u een openlucht terras met tevens een binnengalerij zodat u ook als het koud is naar buiten kunt kijken. Buiten vindt u zeer sterke verrekijkers en een promenade,  die begaanbaar is voor rolstoelen, met het meest spectaculaire uitzicht van downtown, midtown, Central Park en meer.

Dus vermijdt de wachtrij bij de kassa van het Empire State Building en neem de lift naar de 86ste verdieping voor een droomuitzicht over de Big Apple.

Wilt u nog meer zien van New York? Dat is het NYC het All pakket misschien iets voor u! Dit pakket bevat toegang tot het Empire State Building, sightseeing met de Hop-On Hop-Off bussen en nog veel meer. Plus u bespaart behoorlijk vergeleken met het kopen van individuele tickets.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het Empire State Building.

Hoe werkt het?
U hoeft simpelweg alleen tijdens de openingsuren uw e-ticket(s) om te wisselen op de tweede verdieping van het Empire State Building en dan kunt u uw tour meteen beginnen of wanneer het u uitkomt in de komende 14 dagen.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Vanaf het moment dat u uw tickets hebt omgewisseld is het nog 14 dagen geldig.

Wanneer kan ik het Empire State Building bezoeken?
De Empire State Building Observatory Deck dagelijks geopend van 8 AM tot 2 AM, ook in de weekeinden en nationale feestdagen.

Belangrijke informatie:
- Let wel u moet door beveiliging om Het Empire State Building binnen te komen.
- Met uw e-ticket kunt u helaas de wachtrijen bij de beveiliging niet vermijden net zo min als de wachtrijen bij de lift die op en neer gaat naar het uitzichtdek.
- Let wel uw e-ticket verschaft u alleen toegang tot het uitzichtdek op de 86ste verdieping.
- De promenade is toegankelijk voor rolstoelen.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Empire State Building Info

Empire State Building
20 West, 34th Street, NY

Info

Empire State Building
Het observatorium dek is geopend all dagen, inclusief weekenden en vakantiedagen, van 8 uur 's ochtends tot 2 uur 's nachts.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De twee dichtstbijzijnde metro stations bij het Empire State Building zijn 34th Street - Herald Square en 33rd Street bij Park Avenue.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen