Spirit New York Diner Cruise

Spirit New York Diner Cruise

Prijs vanaf € 151.10

Boek tickets voor de Spirit Diner Cruise in New York waar u kunt genieten van een diner aan boord van een boot in New York. Geweldige diner cruise in New York. Bestel tickets hier!

Dineer en dans aan boord van de Spirit van New York!

Laat het Grand Diner Buffet met zeer gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten u goed smaken. Geniet na het diner van entertainment van Broadway liedjes tot de sfeer van de beroemde nachtclubs dit allemaal terwijl u de Skyline van Manhattan en de andere beroemde bezienswaadigheden van New York bewondert.

Het menu bestaat uit een Klassiek diner buffet, koffie, thee, ijsthee en entertainment en dansen. Zie een voorbeeldmenu HIER! Menu’s kunnen aangepast worden

Kledingvoorschrift:
Pak, das en jurk is niet verplicht. Gelieve echter rekening te houden met gepaste kleding. Spijkerbroeken en vrijetijdskleding zijn niet toegestaan.

Belangrijke informatie
- Duur: 3 uur
- De tickets worden naar uw email-adres gestuurd direct nadat u uw boeking en betaling hebt voltooid, wij een bevestiging hebben ontvangen van uw reservering en uw betaling is goedgekeurd.
- Denk er alstublieft aan uw voucher mee te nemen naar het ticketloket om deze in te wisselen voor uw instapkaart. Gelieve hier 45 min. voor vertrek aanwezig te zijn voor de tickets en het aan boord gaan van het schip. NB: Vergeet uw foto ID niet.
- De ticket is ALLEEN geldig voor de dag die u hebt geboekt!
- Dagelijkse dienstregeling om 19 u.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Spirit New York Diner Cruise Info

Spirit New York Diner Cruise
Chelsea Piers – Pier 61
New York,
NY 10011-1015

Info

Spirit New York Diner Cruise
Maandag tot zaterdag: 19:00 uur.
Zondag: 18:00 uur.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 23 St and walk down to Chelsea Piers – Pier 61

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen