Vrijheidsbeeld rondleiding met Ellis Island & Voetstuk Standbeeld

Vrijheidsbeeld rondleiding met Ellis Island & Voetstuk Standbeeld

Prijs vanaf € 67.50

Ontmoet de meest beroemde dame van NYC van dichtbij  tijdens deze geweldige Vrijheidsbeeld rondleiding. Neem een vroege veerboot naar Vrijheidseiland  en vermijd de drukte. Deze rondleiding is inclusief speciale toegang tot het voetstuk van het standbeeld.

 

Hoogtepunten:

- Neem een vroege veerboot naar Vrijheidseiland 

- Vermijd de drukte met een vroeg vertrek

- Geniet van een rondleiding met gids langs het Vrijheidsbeeld

- Krijg speciale toegang tot het voetstuk van het standbeeld

- Bezoek Ellis Island Immigration Museum

- Krijg meer uit uw ervaring met een deskundige gids op Ellis Island

- Bewandel de Stairs of Separation & bezoek de Kissing Post

- Luister naar verhalen bij de American Immigrant Wall of Honor

- Geniet van een smalle groep van max. 20 personen

 

 

Ontmoet de meest beroemde dame van NYC van dichtbij 

De rondleiding begint met een beetje context, een bezoek aan de sites rond Battery Park. De gedenktekens hier krijgen zelden de aandacht die ze verdienen, van bezoekers die voorbijsnellen om aan boord van de veerboot te komen. Je zult enkele van hen bezoeken: het Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, het American Merchant Mariner's Memorial, the Sphere en het New York Korean War Veteran's Memorial.

 

 

 

Daarna vertrekt u naar Vrijheidseiland, waar u met voorrang in kunt stappen zodat u de beste zitplaatsen op de veerboot krijgt - en omdat we zo vroeg vertrekken, arriveert u bij het Vrijheidsbeeld voordat de drukte begint. Bij aankomst kunt u genieten van schitterende uitzichten over de stad. Uw gids neemt u mee naar het voetstuk, zodat u nog dichterbij de Vrijheidsdame kunt komen dan bij een normaal bezoek. Hier zal uw gids u iets meer vertellen over de grootste icoon van de stad.

 

 

De Vrijheidsdame, een geschenk aan de VS van Frankrijk, werd niet met zoveel warmte ontvangen als u zou denken. Uw deskundige gids zal u alles vertellen over de strijd waardoor ze uiteindelijk geplaatst werd wat haar nog meer speciaal maakte voor de mensen van New York.

 

 

 

Daarna keert u terug naar de veerboot en gaat u naar Ellis Island, waar u in de voetstappen treedt van 12 miljoen immigranten. Kom meer te weten over het lange immigratieproces dat zij moesten doorlopen, de Stairs of Separation bewandelden om de twee zeer verschillende namen van het eiland te begrijpen - 'Het Eiland van Hoop' en 'Het Eiland van Tranen'. Samen zult u de indrukwekkende collectie can interactieve displays van het museum verkennen en kunt u uw gids alle vragen stellen die u wilt.

 

 

 

De rondleiding eindigt bij Ellis Island zodat u nog iets langer kunt blijven als u wilt of u kunt teruggaan naar de veerboot met uw gids.

Hoe kom ik aan tickets?

Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print dit uit en breng het mee naar uw rondleiding.

 

Waar begint de rondleiding?

De rondleiding begint bij Pier A Harbor House bij Battery Park. Zorg dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

 

Waar eindigt de rondleiding?

De rondleiding eindigt bij Ellis Island. U kunt er voor kiezen om op Ellis Island te blijven en terug te keren wanneer u wilt of neem de veerboot terug naar Battery Park samen met de gids.

 

Hoe lang duurt de rondleiding?

De rondleiding duurt 4 uur.

 

Zijn er tickets voor kinderen?

Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits vergezeld door een betalende volwassene.

 

Belangrijke informatie:

- Houd er rekening mee dat deze rondleiding niet inclusief een bezoek aan de Kroon van het Vrijheidsbeeld is, vanwege veiligheidsmaatregelen die zijn ingesteld door de National Park Services die het Vrijheidsbeeld beheren.

- U moet 215 treden kunnen beklimmen en afdalen vanaf de lobby van het Vrijheidsbeeld tot de top van het voetstuk.

- Houd er rekening mee dat gasten door een beveiligingscontrole moeten zoals op het vliegveld om binnen te komen bij het Vrijheidsbeeld. Bepaalde items zijn niet toegestaan in het Vrijheidsbeeld en dergelijke items zullen in beslag genomen worden en niet teruggeven worden. Raadpleeg de richtlijnen van het Vrijheidsbeeld voor specifiek verboden items: http://www.nps.gov/stli/planyourvisit/yoursafety.htm

 

- Houd er rekening mee dat als u een rugzak of grote tas bij heeft, u deze bij aankomst op moet bergen in een kluisje, dit kost $2 in biljetten (munten worden niet geaccepteerd). Zorg ervoor dat u dollarbiljetten heeft voor de kluisjes.

 

- Houd er rekening mee dat de veerboot niet vaart tijdens hevige regen of andere slechte weersomstandigheden; als dit het geval is dan wordt er een alternatieve optie geboden.

 

 

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Vrijheidsbeeld rondleiding met Ellis Island & Voetstuk Standbeeld Info

Vrijheidsbeeld rondleiding met Ellis Island & Voetstuk Standbeeld
Ontmoet uw gids bij de hoofdingang van Pier A Harbor House, 22 Battery Place, in Battery Park, rechts van het veerboot naar het Vrijheidsbeeld en Castle Clinton.

Info

Vrijheidsbeeld rondleiding met Ellis Island & Voetstuk Standbeeld
De rondleiding begint om 8:30 am/9 am.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Het dichtstbijzijnde metrostation is Bowling Green.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen